2.3.2014

Viikko 9

Lomaviikko lopussa ja täällä kirjoittelee yksi väsynyt ihminen, jonka olisi tarkoitus alle kolmen tunnin päästä lähteä yövuoroon. Ei kyllä yhtään jaksaisi ja kiinnostaisi. Enkä ala nyt kirjoitella mitään normaaleja kilometripostauksia, että mitä kaikkea on tullut lomalla tehtyä. Pääpiirteittäin mun loma on kulunut salilla, kotona ja vanhemmilla. Pari shoppailukertaakin tähän lomaan pääsi mukaan. Muuten on tullut vaan otettua rennosti ja oon yrittänyt olla stressaamatta liikaa mistään. 

Alkuviikosta tuli syötyä ruishamppareita. Oli muuten hyviä! / Tiistain aamupalaa: puuroa ja hedelmiä. / Tiistain asua. Jopa aurinkokin paisto ja oli jo aika lämmin. / Keskiviikkoillan piristykseksi tuli lähdettyä Ikeaan pienelle kierrokselle.

Iltapalaa ja Cosmon lueskelua. / Uusia juttuja Ikeasta. /  Torstaiaamuna paisto aurinko kivasti sisälle. / Tein meille aamupalaa ennen salille lähtöä.

Lauantaina tuli pyörähdettyä Helsingissä ja mukaan tarttu aikaisemmin jo esitelty korurasia ja aurinkolasit, jotka esittelen myöhemmin. / No sitä korurasiaa! / Putousta ja Colaa, nam! / Vähän vilahdusta uusista farkuista.

Ja tänään tuli käytyä laskiaispullilla vanhemmillani.

Nyt on pakko mennä vielä hetkeksi lepäilemään, jotta jaksaa sinne töihinkin lähteä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)