16.3.2014

Viikko 11

Ja taas yksi viikko takanapäin. Kyllä nää päivät vaan hujahtaa ja mun puolesta saiskin hujahtaa! Tulispahan muutto nopeammin. ;) 

Oon kuluvalla viikolla jo vähän kertoilutkin mitä on tullut tehtyä. Yövuorot loppu, oli muutama aurinkoinen vapaa päivä ja nyt taas seitsemän päivää töitä (3 takana ja neljä edessä). Pikku hiljaa pitäs varmaan alkaa laittaa tätä kotiakin pakettiin sitä muuttoa varten. En vaan jotenkin osaa vielä alottaa, koska en tiedä tarviinko jotain tavaraa vielä. Onhan tässä nyt vielä muutama viikko aikaa. Kohta mä huomaankin, että oho enää pari päivää ja sitten panikoidaan. Nyt kumminkin niihin tän viikon aikana napsittuihin kuviin :)

Yövuorosta kotiin ja aurinko paisto niin kivasti. Ei ollu kiva mennä nukkumaan :( / Noh nautin siitä auringosta! / Naistenpäivän kukkia / Aurinko tuli myös kotiin asti! Tarkkasilmäisimmät huomaa, että mulla roikkuu vielä jouluvalot ikkunassa... Noloa.

Sain töistä viime vuoden hyvästä työstä Interin lahjakortin. Työkaveri lahjotti puolet omista virikeseteleistään mulle ajatuksella ettei hän kumminkaan käytä niitä. Ilmaseksi leffaan! / Uudet aurinkolasit käytössä / Vanhemmilla kahvilla ja pikkuherkulla / Toinen väsähti pienen riehumisen jälkeen. Silläkin on niin kevättä rinnassa!

Melkein jo tarkeni nahkatakillakin. Itse tunnettuna vilukissana meinasi tulla kyllä vilu. / Se uusi ihana asunto! / Tää söpöliini pääsi hetkeksi jo parvekkeellekin tutkimaan kun oli jo niin paljon lämpimämpi. / Vapaa päivän naama. 

Loppuviikosta ei ole kummosempia tapahtunut paitsi että tuli talvi. Lähtisi jo pois ja tulisi kevät. Töissä on tullut käytyä ja kotona sitten katsottua nauhotuksia. Tänkin illan oon vaan pyhittänyt noille nauhotuksille. Vielä olisi muutama ohjelma katsomatta. Tänään piti aamulla herätä aikasin salille ennen töitä, mutta naapurien pirskeet häiritsi niin pahasti nukkumista että nukuin sitten sen saliajan yli. Onneksi kohta tosiaan pääsee muuttamaan eikä uudessa kämpässä ole seinänaapuria. Luksusta!

Sunnuntain jatkoa :)

2 kommenttia:

  1. Noi aurinkolasit on ihan huikeet! Sulla on muutenkin tosi symppis kirjoitustyyli, sait uuden lukijan! :)

    http://fashiontipsy.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)