9.3.2014

Viikko 10

Huomenta! Kyllä, huomenta... Meikäläinen vasta kympin aikaan heräsi. Yövuorot taas menossa vaihteeksi. Meinasin tässä nyt tulla vähän kertomaan mun kuluneesta viikosta ja samalla ajastamaan muutaman postauksen, koska tiedän jo nyt etten näiden yövuorojen aikaan jaksa ja saa itseäni tähän koneelle. Mieluummin nukun, lepäilen ja kerään voimia. Mutta pidemmittä puheitta tän viikon instakuviin! :)Alkuviikko on aika pitkälti kulunut ekan kuvan merkeissä: pedissä lepäillen ja pelaten eli yövuoroja oon painanut. Mua laiskottaa aina yövuorojen aikaan niin paljon, etten saa mitään aikaiseksi, joten kaikki hommat kerääntyy sitten vapaa päiville ja ei se toisaalta mua haittaa. Onpahan sitten tekemistä! / Neljä päivää olin verhoutunut kollareihin ja consseihin. Tylsää joo, mutta tosi mukavaa mennä noin vaan töihin, kun kumminkin täytyy vaihtaa duunivaatteet päälle. / Vapaiden alussa väänsin liian pitkiksi venähtänäiden päikkäreiden jälkeen iltapalaksi mozzarella-parmankinkkupizzaa, jonka reseptiin pääset tästä! / No sitä pizzaa, nam!


Vapaille oli tosiaankin kerääntynyt aikamoinen to do-lista, johon kuulu esimerkiksi treenaaminen. En millään olisi jaksanut lähteä, mutta onneksi lähdin, koska treenin jälkeen oli kyllä hyvä olo. Seuraavana päivänä jalat kiitti... / Vapaa päivän naamaa :) / Eilen sitten kokkasin taas alkavien yövuorojen ajaksi ruokaa valmiiksi. Keittiö oli kyllä sen näköinen. / Sain mäkin naistenpäivän kunniaksi kukkia! Ihan kaksin kappalein :) Ja tällä viikolla on tullut paljon lueskeltua eri lehtiä niiden halpojen hintojen takia.

Toisin sanoen viikko on mennyt aika rennosti ja vapaa päivinä on tullut sitten touhuttua. Vielä odottelisi viimeiset kuivat pyykit narulla pois ottoa, mutta se jää varmaan ensi viikon vapaisiin. :D Ensi viikolla tulenkin sitten kertomaan jutusta, jonka kertomista olen odottanut jo aika pitkään eli uusia tuulia tiedossa! 

Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)