6.3.2014

Greetings from Germany

Alkuviikko on eletty neljän seinän sisällä, mitä nyt yöksi on töihin tullut mentyä. Muuten oon vaan ollut kotosalla ja yrittänyt lepäillä. Nyt voi taas elää muutaman päivän! Ja on hommat kyllä kasaantunut näille parille päivälle. Puhelimen to do-listalla on aika monta juttua. Eiköhän tämä tästä. Kiva olla hereillä päiväsaikaan, kun aurinkokin tuolla paistaa!

IMG_2731 (3)


Viime viikolla äitini kävi ystäviensä kanssa Saksassa parin päivän reissussa. Saatiin siskoni kanssa ihania tuliaisia: suihkusaippuoita, salihanskat ja Niken treenitoppi. Itse en oikein tykkää tiukkoja toppeja käyttää, joten saa nähdä tuleeko tuota toppia koskaan käytettyä. Harmi, jos jää kaappiin pyörimään, koska noh onhan se aika kivan värinen ja sopii loistavasti noitten hanskojen kanssa! ;)

IMG_2739 (2) IMG_2740 (2)


Suihkusaippuat ovat kookoksen ja orkidean tuoksuisia ja pian pääsee toinen käyttöön, kunhan vanha loppuu ensin. Inhottaa, jos on miljoona samaa tuotetta aukinaisena. Oonkohan outo? Ja tuossa palasaippuassa on aika voimakas viikunan tuoksu. Tällä hetkellä tuo saippua on pyykkikaapissa sellasella roinahyllyllä ja koko kaapin sisältö tuoksuu tolle saippualle. Ehkä mieluummin tolle, kun likaselle pyykille :D

IMG_2737 (2)

Salihanskat tuli kyllä niin tarpeeseen! Itseasiassa niitä pyysinkin äitiäni matkallaan katsomaan, koska täällä pk-seudulla ei tunnu löytyvän mistään mitään treenihanskoja ja puhumattakaan tarpeeksi pienistä koista. Nämä ainakin tuntuvat olevan juuri oikean kokoiset!

IMG_2730 (2)

Nyt pitemmittä puheitta to do-listan kimppuun! Aurinkoista torstaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)