1.3.2014

Jewellery Box


IMG_2694
IMG_2714
IMG_2715
IMG_2719
IMG_2720
IMG_2721


Olin tässä jo jonkin aikaan miettinyt korurasian ostamista. Osa koruista on roikkunut korupuussa, osa vessan naulakossa ja sormukset jossain sekasessa purkissa. Bongasin viime vuoden loppupuolella Mikaelan blogista täydellisen näköisen ja oloisen korurasian, jonka hän oli saanut Glitteristä. En uskonut, että näin monen kuukauden jälkeen kyseistä rasiaa enää olisi kyseisessä liikkeessä myynnissä. Käväsin tänään Helsingissä viimeisen kunnollisen lomapäivän kunniaksi pienellä shoppailureissulla ja menin ihan vaan katsomaan löytyisikö kyseistä rasiaa. Ja voi että kun sitä löytyi! En varmaan hetkeäkään miettinyt vaan tallustin suoraan kassalle ja hankin itselleni aivan ihanan ja täydellisen korurasian! Kaikki korut mahtuu niin sopivasti tuohon ja ovat järjestyksessä yhdessä paikkaa eikä ympäri asuntoa. Aion vielä tässä joku päivä suihkuttaa kyseisen rasian suoja-aineella, että tuo ihana rasia kestäisi nätimpänä pidempään.

Löysin ostosreissullani myös nuo ylhäälläkin vilahtavat aurinkolasit, jotka esittelen myöhemmin paremmin. Vielä on yksi mahtava löytö jonka tein: täydelliset skinnyt boyfriend farkut! Poikakaverifarkut on ollut myös ikuisuuden ostoslistalla ja monia erimerkkisiä olen sovitellut. Tänään satuin käymään Hennesillä ja ihan sattumalta jostain rekistä bongasin omaa kokoa olevat farkut. Meninpä huvikseni sovittamaan ja mun onnekseni ne istui täydellisesti! Ainoa ongelma oli, että huomasin takapuolella toisessa lahkeessa jotain likaa. Onneksi liikkeestä löytyi toiset omaa kokoa olevat pökät ja mukaanhan ne lähti! Nämä pökät tulevat varmasti vilahtamaan jossain asukuvissa ;)

Itse yritän vielä nauttia tästä viimeisestä lomaillastani, joten lähden nyt duunailemaan jotain mieltä rentouttavaa eli toivottelen ihanat lauantai-illan jatkot! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana rasia! Tuolla on varmasti korut hyvässä tallessa.. Ja minkälaisia koruja, oih. :) Siun lempikoruista lukisin mielelläni postauksen (kun en muista nähneeni sellaista aiemmin).. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä, ihan täydellinen! :) Hyvä idea! Täytyypä pistää korvan taakse :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)