28.3.2014

Shopping is my therapy

Otsikkokin sen jo sanoo, mitä tällä viikolla on tullut tehtyä. Kyllä, shoppailtua. Millä rahalla? En tiiä. Jokatapauksessa tänään kävin Jumbossa käyttämässä duunista saadun lahjakortin ja mukaan lähti ihania ja tarvittavia juttuja!

IMG_3029 (2)
Ihania urheiluliivejä! Taas sai lisää motivaatiota treenaamiseen, varsinkin noista Niken värikkäistä liiveistä. Täydellisyyttä!

IMG_3036 (2)

Lahjakortista jäi hieman yli noiden urheiluliivien oston jälkeen, joten loput käytin sitten kahtiin pöksyihin, joita ei voi koskaan olla liikaa. Hankin myös elämäni ensimmäisen hiusöljyn. Pidemmän aikaa on pitänyt jo hankkia jotain tököttiä hiuksiin, joten katellaan miten tämä öljy pääsee käyttöön.

Sitten pariin alkuviikon ostokseen. Hairahduin töistä matkalla porukoilleni käymään Lindexissä. Olin jo netistä kuolannut muutamia aurinkolaseja ja nyt kahdet niistä kävin hakemassa kotiin. Voisinko olla tyytyväisempi! Myös poikaystäväni yrittää koko ajan olla noita mustia varastamassa multa...

IMG_3019 (2)
IMG_3024 (2)

PS. Muutto lähestyy koko ajan. JEEJEEJEE!

4 kommenttia:

 1. Vitsit noi Niken urheilurintsikat on ihan sairaan makeet! :) Ihan täydellisen väriset, varmasti piristää treenaamista.

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No aivan varmasti piristää :)

   Poista
 2. Uuu, noi pyöreät aurinkolasit on ihanat! <3

  Milla / millamainen

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)