29.3.2014

Maxi dress

Tänään on taas päästy nauttimaan upeasta ilmasta! Tämmönenkin kotihiiri viihtyy jopa tuolla ulkona enemmän, kun ilmat on tämmöset. Sitä kesää odotellessa! Aamusta lähdin jo salille pumppaamaan. Jotain tässä parin kuukauden treenamisen aikana on tapahtunut, kun saa alkaa jo käyttämään isompia painoja. Poikakaverikin sano yksi päivä että mulle on alkanut kehittyä enemmän habaa. Jes! Vielä kun malttaisi hieman enemmän katsoa syömisen perään ja urheilla vieläkin enemmän, jotta saisi joskus sen litteän unelma vatsan, josta on niin pitkään unelmoitu. Maybe someday? Iltapäivästä lähdettiin koko perheen voimin serkkujen synttäreille. Tämmösessä asussa mentiin tänään. Pahoittelen näitä samoja consseja ja samaa laukkua joka kuvissa, mutta kaikki alkaa olla jo pakattuna pois, ettei vaihtoehtoja ihan hirveästi ole. Halusin välttämättä laittaa maximekon päälle ja päädyinkin yhdistämään siihen tämän "talven" luottoneuleen.

IMG_3043 (2)
IMG_3047 (2)
IMG_3054 (2)
IMG_3060 (2)
IMG_3061 (2)


Takki ja neule H&M
Pipo ja maximekko Gina Tricot
Aurinkolasit Lindex
Laukku River Island
Kengät Converset

Mitä mieltä te ootte tästä yhdistelmästä? :)

4 kommenttia:

 1. Ihan sairaan kiva asu ja hauska kuulla, että sullakin treeni tuottaa tuloksia! :) Mulla on myös toi vatsa, josta haluaisin lihaksikkaamman, joten tsemppiä siihen myös sinne!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Samoin tsempit myös sinne! Eiköhän me vielä onnistuta! :)

   Poista
 2. Kiva asu! Mä en osaa ollenkaan yhdistää maksihametta "talvisiin" asuihin, mutta tämä näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä en kans jotenkin ihan talvella varmaan osaisi edes laittaa koko mekkoa päälle, mutta näin kevään tullen alkaa jo aattelemaan enemmän kesäpukeutumista ja ideoita alkaa tulla enemmän :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)