23.3.2014

Viikko 12

Puhelimen kätköistä ei montaa kuvaa tältä viikolta löydykkään ja enkä kyllä tiedä mistä se johtuu. Seittemän päivän työputki loppui torstaina, josta alkoi pitkä viikonloppuvapaa. Alkuviikko on siis tullut käytyä töissä ja oltua kotona suunnitellen pakkaamista, jonka oon kyllä alottanutkin ja kämppä onkin sen näkönen. Ensi viikosta tulee varmaan aika tuskaa, kun tämmösessä sekasorrossa saa elää. Nyt kumminkin niihin pariin kuvaan mitä multa löyty!

Herkkuaamupalaa: jogurttia, mysliä ja mustikoita. / Pakkaamista... / Ihana lauantai! Mun mielestä edellisen postauksen kuvat (joihin pääset tästä!) on jotenkin niin ihania ja keväisiä ja aurinkoisia! / Lauantai-ilta otettiinkin rennosti jalkakylvyn ja siiderin merkeissä. 

Eilen tuli tosiaan sen ihanan kävelyn jälkeen käytyä vanhemmillani kahvilla ja katsottiin samalla siskoni kanssa Nälkäpelit-Vihan liekit elokuva. Siskoni on niin pitkään jo pyytänyt kyseistä elokuvaa katsomaan, että nyt oli pakko mennä. :D Tyhmästi vaan leffa loppu kesken ja jatko-osaa saa odotella vuoden loppuun asti. 

Tänään taas toi ilma on ollut tosi masentava ja synkkä, että ollaan vaan koko aamu ja iltapäivä oltu mun luona ja maattu sohvalla katsoen nauhotuksia. Kai se pian täytyy ryhdistäytyä ja alkaa tekemään jotain esimerksiksi pakkaamaan viinilaseja, joita muutama löytyy... Voisko tää muutto olla jo ohi?

4 kommenttia:

 1. Se on ihan sairaan ärsyttävää, kun joku leffa jaetaan kahteen osaan ja se loppuu ihan hölmösti! Sit seuraava osa tulee vuoden päästä. Kirosin samaa, kun kävin itse katsomassa ton leffan :D

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! :D Ite kans kirosin myös Hobitin kakkososaa! Niin ärsyttävää!

   Poista
 2. Vähänkö siistit noi arskat!

  Vihan liekit tosiaan loppui ärsyttävästi! Mä oisin voinut katsoa sen samalta istumalta loppuun. :P

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki! Kiitti! :)

   No älä, mäki! Nyt joutuu venaa, tyhmää :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)