4.1.2014

Vapaa päivien kuulumisia

Vapaat täällä vaan jatkuu ja pikku hiljaa alkaa kroppakin jo palautua yövuoroista. Ja maanantaina olisi tarkoitus taas lähteä yövuoroihin vielä seuraavaksi kahdeksi viikoksi ainakin. Eilen kävin aamusta kahvilla ystävälläni, josta lähdettiin samaa matkaa Helsinkiin päin. Kävin vielä toisella kahvilla vanhojen työkavereiden kanssa. Tulee niin harvoin nähtyä, mutta onneksi ei siltikään ole yhtään vaivautunutta vaan juttu luistaa! Eilen tuli tosi kamala olo ihan yhtäkkiä sielä Helsingissä ollessa. Ihan kun olisi ollut tulossa kipeäksi. Onneksi tänään se fiilis on mennyt ohi. Eilinen ilta tuli vaan vietettyä kotona viltin alla.

Tänään heräiltiin murun kanssa ja oli tarkoitus käydä lenkillä ennen aamupalaa. Mua alko alkumetreillä jo sattua niin paljon rintakehään, että koko lenkki tuntu ihan turhalta, kun ei siitä mitään sitten tullutkaan. Muutenkin toi motivaatio on täysin hukassa, joten lannistuin ihan täysin. Meni jonkin aikaan, että sai fiilikset taas kasaan ja pysty alkaa tekemäänkin jotain. Käytiin mun vanhemmilla kahvilla vaihtamassa kuulumisia. Napattiin matkalla sinne myös muutamat kuvat. Aika kylmät ilmat kyllä nyt jotenki ollu. Tuleekohan se talvi vielä?

IMG_2262 (2)
IMG_2256 (2)
IMG_2266 (2)
IMG_2274 (2)
IMG_2270 (2)
IMG_2285 (2)

Takki Nelly
Huivi Lindex
Farkut Dr. Denim
Kengät Converse

Nyt illalla olisi tarkoitus vielä leipoa suolaista piirakkaa (josta tulee varmaan oma postauksensa) ja vietellä iltaa rauhassa täällä mun luona. Ihanat viikonloput jatkot! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)