2.1.2014

Rentoa meininkiä

Tämä vapaa päivä on mennyt rennoissa meiningeissä. Tuli nukuttua melkein huimat 12 tuntia ja silti niin paljon on väsyttänyt, että tässä illalla nukuin parisen tuntia ja tuo yksi joutui melkein repimään mut ylös, että saisin sitten yöllä vielä unta, minkä en usko olevan ongelma. On varmaan sen verran univajetta noista miljoonasta yövuorosta. Ei se uni vaan oo samanlaista päivällä nukuttuna ja sen kyllä nyt huomaa. 

Tänään on tullut heräiltyä rauhassa katsoen pari jaksoa Frendejä aamupalaa syödessä. Joskus yhden aikaan lähdettiin muruseni kanssa ostamaan hänelle työkenkiä ja vielä pyörähdettiin Jumbossakin. Itse on ostanut mitään, koska suoraan sanoen rahat ovat niin vähissä, että hyvä kun ruokaa saa ostettua.. Kaupan kautta kotiin palattua oli tarkoitus lähteä lenkille, mutta mä vaan nukahdin, enkä meinannu saada itseäni ylös, joten noh se lenkki nyt sitten jäi.. Taidankin tästä kohta mennä takas peiton alle!

Ajattelin tänään laittaa nahkatakkini päälle, koska ulkona ei ole mikään talvi ja ajattelin, että no ollaan autolla liikkellä ettei tarvitse olla paljon ulkona. Vilukissa kun olen niin kylmähän mulle tuli melkein heti. Varsinkin kuvien otto oli vaikeaa, kun tuuli kylmästi.

IMG_2223 (2)
IMG_2238 (2)
IMG_2213 (2)
IMG_2226 (2)
IMG_2228 (2)

Takki H&M
Huivi Zara
Tunika H&M
Farkut Dr. Denim
Kengät Dinsko
Laukku River Island

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)