8.1.2014

Vuodet 2010 - 2011

Huh täällä kirjoittelee raskaan työn raataja! Sain itteni vasta kymmeneltä ylös sängystä, vaikka päivällä nukuin jo seittemän tuntia. Pitihän sitä nyt vielä "päikkärit" ottaa. Nyt kohta alan laittaa itteeni ja kamoja kasaan ja kattoa vielä vaikka jakson frendejä ja lähteä sitte vielä yhdeksi yöksi töihin, jonka jälkeen on taas pari vapaata. 

Ajattelin nyt jakaa tämän viimeisen osan näistä vanhoista kuvista. Tämäkin luonnos on odotellut täällä ties kuinka kauan..

Vuonna 2010 olin aloittanut opinnot Keudassa. Samana vuonna aloitin myös ensimmäisen blogini, jota pidin jonkin aikaan, mutta lopetin koko homman, koska en tällöin jaksanut pitää sitä yllä tarpeeksi usein. Vuonna 2010 alkaa jo näkymään aika lailla omaa tyyliä vaikka on se tästäkin vielä muuttunut.

1

2

003

019

068

Tuona vuonna tapasin Villen. Meidän tapaaminen ei ollut niinkuin elokuvissa vaan perinteisissä alaikäisten kotibileissä hieman juoneena. Mutta vielä tänäkin päivänä, kaikesta huolimatta, jaksetaan toisiamme ja yhdessä ollaan edelleen. Tänä vuonna yhteisiä vuosia tulee neljä täyteen. <3

082a

001

Näitä kaikkia kuvia selaillessa tajusin, että akne on vaivannut minua monta vuotta. Oikeasti MONTA vuotta. Nyt vasta alkanut kaikkien kuurien takia helpottamaan. Onneksi.


Vuonna 2011 loppuivat opintoni ja alkoi työelämä. Tästä vuodesta ei valitettavasti kuvia ollut kun muutama. On tainnut aika mennä uudessa työpaikassa ja muutenkin totuttelemisessa tuohon työelämään. Vuonna 2011 olen näköjään muuttanut taas hiusvärini takaisin vaaleaksi.

1 (2)

1
Taisi olla puolitoistavuotispäiväpiknik menossa :)

PICT4829

Vuonna 2011 tilasin Rapunzelilta ensimmäiset klipsipidennykset ja olivathan nämä aina silloin tällöin käytössä. Kyseiset pidennykset löytyvät vieläkin kotoani, mutta valitettavasti ne ovat erisävyiset kun tämä nykyinen hiustenvärini. 

2
2011 vuoden toukokuussa valmistuin ravintolakokiksi, josta suuntasin suoraan työelämään ja nykyiseen työpaikkaani ja sielä ollaan vieläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)