26.1.2014

Viikko 4

Tällä viikolla on tullut vaan postailtua yksi postaus vaikka oon ollu viisi päivää vapaalla. Ehkä ensi viikolla sitten skarpataan? Viikko alkoi rauhallisesti murun kainalosta heräillen. Villekin meni vasta iltaluennolle, joten saatiin aamupäivä viettää yhdessä. Lähdin samaan aikaan, kun Ville lähti koulua kohti, vanhemmilleni. Sieltä oli tarkoitus mennä siskoni kanssa käymään paikallisella kuntosalilla ja tehdä se ennenkuulumaton juttu, että liityin sellaiseen! Sisko oli mukana sen takia, että saatiin sellainen kaveritarjous eli hänelle ja minulle 4 viikon ilmainen jakso! Itse sain myös tämän loppu kuun ilmaiseksi eli yhteensä 6 viikkoa ilmaista treeniaikaa. Kyllä kelpaa! Tämän jälkeen suuntasin vielä kahville porukoilleni, josta menin sitten kotiin pullapuuhiin! Olin jo vähän aikaan miettinyt, että voisi leipoa jotain, joten päätinpä sitten pyöräyttää pari pullaa. Osan laitoin näppärästi pakkaseen, jottei tule kaikkia heti syötyä ja on jotain pientä hyvää pahan päivän varalle :) 

Tiistaina tuli sitten lähdettyä siskoni ja äitini kanssa etsimään minulle niitä salikenkiä, joista puhuinkin jo aiemmin täällä. Oli myös kyseisen Jumbo reissun jälkeen tarkoitus mennä samantien salille siskoni kanssa, mutta itselläni iski jokin kumma masennus-ärsytys, joten lykättiin salia seuraavaan päivään ja viettelin loppu päivän kotosalla. Keskiviikkona heräsin ja lähdin siskon kanssa salille. Sisko näytti laitteita ja kertoi niistä enemmän ja treenailtiin yhdessä. Itselläni oli vasta perjantaina personal trainer aika, jossa laadittiin saliohjelma, joten olin vielä hieman pihalla kaikesta. Salin jälkeen tulin kotiin ja postiluukusta oli tipahtanut uusin Cosmo ja jääkaapissa odotti smoothie joten arvata saattaa mitä tuli sitten tehtyä. Ja repusta löytyi eiliseltä vielä uusi Fazerin suklaapatukka. 


Torstai meni täysin jumitellessa. Päädyin vanhemmilleni jumittelemaan koko päiväksi. Katsottiin pari How I Met Your Mother-jaksoa ja vaan oleskeltiin. Pupukaveri oli myös seuranamme koko päivän :) Perjantaina oli vihdoinkin se personal trainerin tapaaminen. Jännitin koko tapaamista ihan kamalasti, enkä oikein tiedä edes miksi kun näin jälkeenpäin ajattelee. Koko juttu meni kivasti ja jäinkin vielä tämän jälkeen vetämään hikijuoksut ennen kotiin menoa. Loppu ilta masisteltiin vapaiden loppua ja tuijoteltiin telkkua. 


Viikonloppu on mennyt töissä ja nytkin olisi pian tarkoitus mennä nukkumaan, koska ajattelin aamulla mennä vetämään ensimmäistä kertaa saliohjelmani ennen töihin menoa. Toivottavasti saan itseni aamulla ylös ja menoksi. Rauhallista sunnuntai-illan jatkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)