6.9.2014

Vaaleenpunasta höttöä

Flunssa vaan jatkuu jatkumistaan. Millonkohan tää helpottaa... Aamuisin vaan on niin tukkoinen olo eikä siihen yhtään auta toi pieni itkevä koira makkarin oven toisella puolella odottamassa huomiota, ruokaa ja aamuista pissalenkkiä. Tänäänkin tämän kaiken jälkeen kömmittiin yhdessä sänkyyn ja torkuttiin sielä vielä parisen tuntia, kunnes kummatkin jaksoi alkaa tekemään elettäkään nousemisesta. 

Eilen tuli käytyä aamusta sielä lääkärissä, jossa testattiin melkein kaikki mahdollinen. Tämän jälkeen kiiruhdin hetkeksi syömään ja vaihtamaan kuulumiset ystäväni kanssa hänen syntymäpäivänsä johdosta. Lopulta raahauduin kaupan kautta kotiin lepäilemään loppupäiväksi. Illasta käytiin vielä nopeasti nappaamassa nämä kuvat, vaikkakin väsy painoi päälle. Ja onhan sitä Waldoakin pakko käyttää pihalla - täydellinen syy asukuvailuun.

IMG_4461a
IMG_4514a
IMG_4500a
IMG_4501a
IMG_4463a
neule ja aurinkolasit Lindex / toppi Bik Bok / farkut H&M / laukku Nelly.com / kello Marc Jacobs / kengät Nike

Tämä uusi neule on aivan täydellinen! Ja mä meinasin jättää sen ekana ostamatta, koska se pikkuisen kutitti. Höpsistä, kyllähän siihen tottuu ja eiköhän se pesussa hieman pehmene. Vielä jos löytyisi joku vastaava ihanuus harmaana, ehkä myös pikkuisen paksumpana.

Ootteko te lämmenneet pitkille neuleille?

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)