19.9.2014

Torstai mun tapaan

00:00: Asemalla oottelemassa junaa. Oli kylmä. Joka ilta on saanut jo hanskat kädessä olla. Vielä oli viimeinen yö edessä tästä työvuoroputkesta ja aamulla alkaisi vapaat.

00:06: Juna lähti ajallaan kohti töitä. Yleensä aina yritän torkkua tällä 50 minuutin matkalla ja tänään se ei jotenkin tahtonut onnistua. En tiedä johtuiko siitä, että olin vasta herännyt noin tunti sitten vai mistä sitten. Kuuntelin Maroon 5:in uusinta levyä ja yritin rentoutua.

9:40: Vihdoinkin yö ohi ja suuntasin junalle ja kotiinpäin. En yleensä mene nukkumaan, jos vapaat alkaa yöstä suoraan, enkä muuten mennyt tänäänkään vaan päätin käyttää päivän hyödyksi. Jos alkaa väsyttää, otetaan päikkärit. Soitin istuttuani Waldon eläinlääkärille koskien lähteviä maitohampaita.

10:20: Kotona, Waldolle ruoka ja ulos. Ulkona on nätti ja raikas ilma (tai niinhän tässä on joka päivä ollut mutta mä oon nukkunut). Otettiin suunnaksi mummila eli vanhempieni koti.

IMG_4707a

10:50: Perillä ja Waldo säntää pannasta päästyään suoraan ihmettelemään uusia pupuja. Juodaan äidin kanssa pullakahvit ja vaihdetaan kuulumisia. Waldoa sai koko ajan olla kieltämässä, kun se oli pupujen heinän kimpussa. Iskä tykkää töistä tullessaan, kun heinää on pitkin kämppää.

13:10: Ollaan päästy äidin kanssa ruokakauppaan ensiksi heitettyä Waldo kotiin. Sinne meni tämän kaksiviikkosen loppupalkka ja edessä olisi vielä junalipun osto ja mahdollisesti Waldon maitohampaan poistosta tuleva lasku.

14:00: Kotona, kassien purkaminen ja eikun suihkuun, vihdoinkin! Päätin suihkun jälkeen ottaa välipalaa ja vaan levätä hetken sohvalla ennen kun alotin kämpän siivoamisen. Telkkarista tuli Masterchef Australia. Samalla harjasin Waldon ja leikkasin tämän kynnet.

IMG_4566a

15:30: Aloitin siivoamisen vaikken millään olisi jaksanut. Ei myöskään olisi huvittanut. Mutta se fiilis, kun se on tehty eikä tarvitse vapaa päiviä siihen käyttää!

16:15: Tajusin, että Waldon päiväruoka-aika on joten lähdettiin käymään ulkona. Pukeuduin liikaa ja tuli kuuma!

IMG_4553a

17:15: Siivous oli tehty ja pääsin aloittamaan ruoanlaiton. Nälkä oli kova.

18:15: Ville saapui vihdoinkin kämpilleni yökylään. Olin juuri saanut syötyä ja löhöilin sohvalla tyytyväisenä Waldon kanssa.

19:00: Päätettiin nousta sohvalta ja lähteä viemään Waldoa koirapuistoon. Sielä olikin monta koiraa ja Waldo pääsikin kunnolla leikkimään, piti jopa ääntä (yleensä hiljainen leikkijä). Puistosta lähtö kotiin olikin hankalaa, kun Waldo ei kuunnellut yhtään ja juoksi päättömästi ympäriinsä. Siinä sitä sitte oltiin ja naurettiin.

20:00: Takaisin kotona ja päätettiin ottaa teetä tähän kylmyyteen. Päivällä oli liikaa vaatetta ja nyt liian vähän. Mä se sitten en osaa pukeutua sään mukaan... Ite näpyttelin samalla postauksia ja Ville löhöili sohvalla ja katteli telkkaria.

21:00: Kone kiinni ja menin Villen kaveriksi sohvalle. Sieltä oli juuri alkamassa Hotellit kuntoon Gordon Ramsay ja pääsinkin ihan nauramaan kyseiselle jaksolle hah.

21:40: Ville lähti viemään Waldoa vielä iltapissalle ja itse otin samalla iltapalaa. Sytytin myös tämän syksyn ensimmäisen kynttilän.

22:30: Vihdoinkin alkaa väsyttämään (ihme, että jaksoin valvoa koko päivän) eikä mikään ihme, olenhan valvonut jo kohta vuorokauden. Iltapesut ja petiin. Leikkasin myös toisen käden kynnet, koska päivällä jaksoin leikata vaan toisen. Petiin päästyä taisin nukahtaa samantien, en edes muista.


Mitä mieltä ootte tämmöisistä postauksista? Haluatteko useemminkin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)