24.9.2014

THE jacket

Tänään oli se päivä mitä on odotettu noin kuukausi: uuden takin käyttöönotto. Noin kuukausi takaperin tuli pyörähdettyä Jumbossa etsimässä sitä uutta syksy/talvitakkia ja Zarassa sovittelin noin kymmentä ja tähän mä sitten päädyin. Siis ihana! Just hyvän napakka hartioista, pituus ja väri: täydellistä! Mulla oli tänään ton alla vain ohut neule eikä tullut kylmä! Eli ehkä tolla pärjää sitten vielä alkupakkasillakin paksumman vaatekerroksen kanssa. Vielä olisi hakusessa isoja huiveja (Monkin nettisivuilla olisi muutama hyvä vaihtoehto ;-)), koska toi on kumminkin pikkusen avokauluksinen.

IMG_4810a
IMG_4847a
IMG_4846a
IMG_4829a
IMG_4819a
IMG_4800a_edited-1

takki Zara / huivi ja aurinkolasit Lindex / laukku Nelly.com / farkut Monki / kengät Vagabond


Joko te olette löytäneet syksyn lempparitakin? :)

2 kommenttia:

 1. oh good god kävin koko Jumbon kaikki kaupat tänään läpi ja tuloksetta. en vaan yksinkertasesti löydä yhtään takkia joka olisi mun makuun :D itseasiassa yksi kyllä löytyi.. Onewaysta Tommy Hilfigerin takki, hintaakaan sillä ei ollut kuin sen pikkusen 219€. Ei siinä, sekään sitten mahtunut mun budjettiin :D ihan kauheeta. kelasin että nyt olis loistava aika lähteä takkimetsälle kun se vanhakin on sen viis vuotta vanha ja siittä vetskari rikki mutta menköön vielä tän talven.. luovutan :D

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  PS: toi takki sopii sulle ihan hirmuhyvin !! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hittolainen! Mulla on yleensä IHAN sama ongelma joka vuosi. Älä hei luovuta, kyllä se takki löytyy! Nyt vaa kipinkapin kaupoille koska ei sielä kohta enää takkeja ole!

   Kiitti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)