2.2.2014

Viikko 5

Taas yksi viikko kulunut ihan hujauksessa! Laittelen tässä samalla sapuskaa ensi viikoksi, ettei tarvitse sitten iltasin myöhään enää alkaa keittiössä häärimään vaan jää aikaa rentoutumiselle töiden jälkeen. Kuluvalla viikolla oon alkanut totutella käymään salilla ja voi että mun jalat oli jumissa alkuviikosta. Onneksi se tästä (toivottavasti!) hellittää kun kroppa alkaa tottumaan tähän. 

Keskiviikkona oli vapaa ja olinkin jo kahdeksalta aamulla salilla! Päivä jatkui siivotessa ja pyykkiä pestessä (tän viikon saldo 4 koneellista...). Iltapäivästä sain ihanan ystäväni tänne kahville ja hän toi mukanaan tommoset herkut (alhaalla kuva). Loppuviikko taas kului töissä ja eilen töiden jälkeen palkitsin itseni pizzalla ja siiderillä rankan työviikon jälkeen. Loppuillan vaan vietin rauhassa kotona telkkaria katsellen.Tänään on ollut taas vapaa ja enpä hirveesti ole jaksanut mitään tehdä. Aamulla herätessä paistoi kivasti aurinko, mutta sitten kun itse lähdin ulos, ei auringosta ollut enää tietoakaan. Masentavaa siis. Iltapäivästä kävimme perheeni kanssa pappani luona synttärikahveilla ja tulipahan syötyä itsensä aivan täyteen. Oli myös kiva vaihtaa kuulumisia perheen kesken. :)

Huomenna kipasen aamulla ennen töitä hakemassa postista yhden paketin, mikä jäi viikonlopuksi sinne loukkuun, kun en perjantaina kerennyt töiden takia noutamaan sitä. Tuskaviikonloppu ollut, kun tietää, että kaikkea kivaa odottelisi, mutta niitä ei vaan saa ennen maanantaita. :(

Nyt pohdin, että mitä teen vielä kun saan ruoan ulos uunista: suuntaanko salille vai sohvalle? Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)