9.2.2014

Viikko 6

Viikko alkoi taas tapansa mukaan aamutreenillä. Oon huomannut, että treeni ennen töitä auttaa kivasti päivän käyntiin. Hyvin jaksaa loppupäivän! Hain myös heti maanantaina sen paketin, josta puhuinkin jo aikaisemmin. Paketista kotiutui muutamia kivoja juttuja kuten esimerkiksi tuossa alemmassa kuvassa näkyvä neule ja sormukset. 

Muuten kulunut viikko on mennyt töissä ja on kyllä rankka viikko ollutkin. Nyt viikonloppuna olisi ollut tarkoitus rentoutua ja tehdä kaikkea mitä oli suunnitellut, mutta mä tulinkin kipeäksi. Lauantaiyönä nousi kuume, joka sai mut sohvalle peittokasan alle. Onneksi mulla on ihana poikaystävä, joka kävi kaupassa ja laittoi mulle ruokaa: maailman parasta pizzaa! Tänään ei ole sitten onneksi enää ollut kuumetta eli huomenna taas töihin. Sali on jätettävä vielä väliin tämän hieman turvonneen kurkun takia. Toivottavasti pian hellittää kokonaan, että pääsisi sinne salille. 


 Sain myös alkuviikosta kukkia :)

 Maailman parasta pizzaa: tomaattia, mozzarellaa, parmankinkkua ja rucolaa. NAM

Nyt kyllä väsyttää jo niin paljon ettei tästä kirjottelusta oikein tahdo tulla mitään. Ihanat sunnuntai-illan jatkot! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)