15.2.2014

Materialismionnellisuus

Viime aikoina on tullut jotain pientä hankittua vaikka rahatilanne ei ihan tahtoisi antaa periksi. Nyt kumminkin pääsin edes vähän shoppailemaan ja mukaan tarttuikin tarpeellisia asioita. Myös se Hennesin paketin sisältö on jäänyt esittelemättä, joten tässä myös hieman kurkkausta siihenkin.

IMG_2549 (2)

Hennesin paketista kotiin jäi tuo ihana aika perus neule, mitä mulla ei olekaan. Toi tuntui heti päällä niin hyvältä! Ja sitten erikokoisia sormuksia. Kiva yhdistellä toistensa kanssa ja helppo myös yhdistää melkein mihin asuun vaan. Shoppailureissulta löytyi treenipaita ja kahdet caprimittaiset treenipöksyt. Noi harmaat on jotenkin ihanan harmaat. Harmikseni kotona vasta tajusin, ettei noissa pöksyissä ole mitään taskuja esim avaimille. Täytyy keksiä joku toinen paikka esim salilla kaapin avaimelle.

IMG_2542 (2)
IMG_2554 (2)

Ostoslistalla on pitkään ollut kylpytakki ja päädyin ostamaan Casa Stockmann merkkisen valkoisen kylpytakin. Itseltäni myös löytyy saman merkin pyyhkeitä ja ne on todettu hyviksi, joten miksi olisi pitänyt etsimällä etsiä jostain kylpytakkia kun hyvä kylpytakki on ollut koko ajan nenän edessä.

Nyt alan lähtemään töihin. Ihanaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)