16.2.2014

Viikko 7


Tämä viikko ei alkanutkaan perinteisesti aamusalilla. En uskaltanut heti allkuviikosta mennä salille, koska juuri olin ollut kipeenä. Töihin kumminkin menin ja se tuntuikin maanantaina täysin virheeltä. Melkein heti iski jo väsymys ja tuntui, että olin jo ihan loppu, mutta sinnittelin vuoron loppuun. Tiistaina tuntui jo vähän paremmalta ja työvuoro sujui ihan mukavasti. Töistä kotiin päästyä, postiluukusta oli tipahtanut yksi kauan odotettu kirje. Kerron tästä asiasta lisää ensi kuussa, kun asia on enemmän ajankohtainen. Toisaalta jos tietää, mikä Newsec on, tietää ehkä mistä on kyse. Keskiviikkona oli vapaa päivä ja uskaltauduin aamusta salille. Vähän tuntui pulssin kyllä nousevan normaalia nopeammin, mutta sain kun sainkin treenin rauhassa tehtyä. Päivä jatkui shoppailureissulla Helsingissä. Ostoksista kerroinkin jo täällä. Loppu ilta menikin kotosalla vielä hieman parannellen itseäni. Torstai oli taas vaihteeksi yksi kamalimmista työpäivistä. Päädyinkin töiden jälkeen kaupassa karkkihyllyille ja lopun voivaan arvata. 


Torstaina oli myös meidän neljävuotispäivä. Kummallakin oli ilta vapaana, joten juhlittiin hieman merkkipäiväämme ja seuraavan päivän ystävänpäivää. Päätettiin hengailla mun luona ja tehdä pannaria.


Loppuviikko on mennytkin töissä. Eilen illalla käväsin salilla vetämässä pikatreenin. Kyllä nousi hiki! Tänään on töiden jälkeen nautittu alkavista vapaista ja katsottu Suomen lätkämatsia, mikä hävittiin. 

Nyt sohvalle telkun ääreen ja murun kainaloon. Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. namm noi karkit näyttää niiiin herkullisilta :'DD <3

    ♥: http://jouua.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)