3.12.2013

Vuodet 2006 - 2007

Innostuin tänään tutkailemaan ulkosen kovalevyn kuvia näin vapaa päivän kunniaksi. Kuvia on vuodesta 2006 alkaen aina vuoteen 2011 asti. Tällöin oli käytössä pokkarikamerat ja osa kuvista onkin sen oloisia. Ja pikkusen on oma tyyli muuttunut! Tolloin nuorempana tuli kokeiltua vaikka mitä ja ei tainnut yksikään vaatekappale, mitä kuvissa oli, herättää fiilistä, että harmi kun tota ei enää ole. Ehkä onneksi ei, koska osa omista asuista on kyllä aika naurettavia :D Ajattelin jakaa näitä kuvia teille jaettuna parin vuoden osioihin ja tässä nyt ensimmäinen osa.

Vuonna 2006 olin 14-vuotias ja kävin yläastetta. Vielä tässä vaiheessa oltiin kilttejä tyttöjä eikä tehty mitään laitonta. IRC-Galleria oli kova juttu tähän aikaan!

DSC01095

IMG_0848
Missä tää tukka nykyään on??

mirkku 005

IMG_6256
Mitäköhän tätäkin asua päälle pukiessa on tullut ajateltua... :D

j 008
Näinä vuosina oli kyllä käytössä vaikka minkälaisia aurinkolaseja, tässä yhdet. Voi luoja. Ja tuo koru. Voi luoja.


Vuonna 2007 alkoi sitten villimpi osio nuoruudessa. Tuli uusia tuttavuuksia ja kavereita ja alko vähän kaikenlainen kiinnostamaan. Selaillessa näitä kaikkia kuvia, osa oli jostain pippaloista ja kuvissa välähtikin milloin minkälaista porukkaa ja pulloa ym. Onneksi tästä ollaan rauhotuttu ja paljon! Hyvä että jonkun viinilasillisen kerran muutamassa kuukaudessa tulee juotua nykyään.

3

DSC04317

Tänä vuonna otin myös korvikset testiin. En kauaa jaksanut korviksia pitää ja annoinkin reikien kasvaa umpeen. Eikä ole haitannut yhtään! Ehkä vähän harmittaa, että koskaan menin ottamaan reiät, koska on niistä vieläkin jäljet korvissa. Ja mitkä nämä vihreät housut ovat? :D

DSC09103

Vuonna 2007 sain syntymäpäivälahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani. Canon EOS 400D oli kuuminta huutoa tuona vuonna ja myös oman sellaisen sain. Kyseinen kamera onkin palvellut tähän vuoteen asti, kunnes ostin uuden Canonin muutamia kuukausia sitten. Toivottavasti tämä nykyinen kamerani palvelisi minua samallalailla seuraavat viisi - kuusi vuotta.

IMG_0574

IMG_2635
En vaan voi ymmärtää tätä sukat + avokkaat-tyyliä...

IMG_9121


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)