30.11.2013

Pieniä sisustusjuttuja

Lauantaita täällä vietellään tosi lepposissa olosuhteissa. Kynttilät palaa ja uudet kotitossut on jalassa. Illalla olisi lähtö töihin yöksi, mutta onneksi vielä saa koko päivän vaan loikoilla. Tulin nyt tässä loikoillessa kumminkin esittelemään nämä uudet ostokset!

IMG_1682 (2)


Olin jo jonkin aikaan miettinyt, että makkariin täytyisi saada jotain vihreää. Makkarin vähäisen valon vuoksi, sinne ei voisi oikeaa kasvia hankkia, joten päädyin tälläiseen tekokasviin. Olen aina vähän ollut tekokasveja vastaan, mutta tälle lämpenin. 

IMG_1693

IMG_1685

IMG_1770 (2)


Pimeän tullen, olen alkanut taas polttaa kynttilöitä oikein kunnolla. Olen vähän aikaa sitten hankkinut neliskulmaisen valkoisen kynttilälautasen ja nyt hankin myös tälläisen metallisen.

IMG_1778 (2)

Oli pakko ostaa tähän työtuolillekin talja, koska on vaan niin paljon mukavampi tässä istua sen kanssa. Olisin mieluummin halunnut yhtä pehmeän yksilön kun tuo sohvalla oleva harmaa, mutta rahatilanteen takia täytyi nyt päätyä hieman halvempaan vaihtoehtoon. Ja sitten nämä ihanat lämpimät kotitossut jalkoja lämmittämään. Näitä tulee varmasti käytettyä ja paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)