11.12.2013

Insta-lately

Taas viikko kulunut ja nyt hieman päivitystä siitä. Tänään oli melkein kymmenen tuntinen työpäivä ja kotiin saapuessa en pystynyt muutamaan tuntiin muuta tekemään kun vaan maata sohvalla. Oli aivan kuollut olo. Oli tarkoitus imuroida (joka jäi eiliseltä tekemättä) ja vähän pyykätä, mutta ne sitten jäi. Pitäisi myös jaksaa mennä vanhemmille tulostamaan palautuslappu tuohon Nellyn pakettiin, koska en itse omista tulostinta. Tämän jälkeen pitäisi saada raahattua tuo jättipaketti postiin. Ehkä huomenna. Ehkä vasta ensi viikolla. Seuraavat kaksi työpäivää on myös varmaan aika pitkiä ja puuduttavia. Onneksi viikonloppu on vapaa ja kaikkea kivaa tiedossa :)

1. Lunta, vihdoinkin! Nyt on kyllä jo satanut vettä ja aamulla töihin lähtiessä kaikki tiet oli aivan jäässä. Olin kun bambi jäällä..

2. Kävin viime lauantaina töiden jälkeen katsastamassa siskosten kolmannen malliston ja löysinkin sieltä jotain pientä kivaa! Vielä kun saisi aikaiseksi kuvattua näitä uusia juttuja tänne. Perus selityksenä, ei vaan ole valoa kuvata järkeviä kuvia. Ehkä viikonloppuna, kun vapaat alkaa :)

3. Näitä pakollisia kynttiläkuvia. Nyt on kyllä syksyn ja pimeän tultua tullut poltettua ihan himona kynttilöitä!

 4. Sneakpeekkia uudesta takista! :)

5. Ja kengistä!

 6. Nami-iltapalaa

 7. Tänään kotiin tultua tosiaan vaan loikoilin nämä ihanat töppöset jalassa ja tuijotin telkkaria, josta ei kyllä tullut mitään järkevää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)