21.12.2013

Viikko 51

Kulunut viikko on mennyt töissä, missäs muuallakaan.. Tämä on viikko on ollut jotenkin erityisen raskas. Ehkä johtuen siitä, etten ole saanut nukuttua ja töissä on mennyt hermot lopullisesti. Toivon tulevan uuden vuoden tuovan jotain uusia muutoksia elämääni. Tai itsehän mun niitten eteen on tehtävä jotain. 

Maanantaina vietin yksinäisen leffaillan katsellen The Bling Ringiä ja syöden vähän herkkujäätelöä. Kiva viikon aloitus, kun satoi sattumalta vettäkin vielä maanantaina. Ei sitä lunta taida tulla koskaan pysyvästi tänne etelään. 


Tiistaina ja keskiviikkona meni työt taas ylitöiksi. Keskiviikkonakin pääsin vasta illalla, joten kerkesin kotona olla pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Yleisesti ottaen tältä olen joka aamu näyttänyt töihin lähtiessä. Olen tällä viikolla innostunut mustista converseista uudelleen. Yleensä pidän valkoisia, mutta viitsi tuolla ikävässä kelissä käyttää niin paljon valkoisia.


Eilen siskoni valmistui. En päässyt koulussa pidettävään juhlaan (joka oli kestänyt vain 15 minuuttia, koska valmistuvia oli ollut ehkä 10), koska olin töissä. Onneksi pääsin töistä ajoissa ja lähdinkin sieltä suoraan vanhemmilleni kakkukahvittelemaan. Tarjolla oli juustoisia suolaisia pikkunaposteltavia, juustokakkua ja bebejä. Itse en töissä ollut kerennyt syömään, joten tulikin sitten syötyä aika paljon kaikkea.


Loppu ilta meni murun kanssa löhöillessä. Menin jo suhtaikaisin nukkumaan, koska olin tosi väsynyt. Tänään viettelen päivää kotona ja illalla suuntaan töihin. Nyt alkaa neljän viikon yövuorot (sanotaanko että uutta työvuorolistaa katsoessa kasvoi semmoinen juttu otsaan) ja katsotaan ollaankohan sitä enää kohta hengissä. Onneksi jouluna on edes pari vapaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)