27.12.2013

Pukin tuomia lahjoja

Nyt niitä joululahjoja! Kai sitä on jonkin verran kiltisti tullut oltua koska lahjoja tuli. Näiden lisäksi tuli vielä muutama muukin pikkulahja kuten esimerkiksi kaulin (nyt on tullut kaulittua tyhjällä viinipullolla :D). Tänä vuonna en paljoa pyytänyt. Kaikki taisi olla asioita joita oikeasti tarvitsen tai haluan. Oli joukossa toki myös muutama yllätyslahja, jota en jo tiennyt tai osannut aavistaa etukäteen. 

IMG_2118 (2)

Olin Tangle Teezer hiusharjaa jo jonkin aikaan miettinyt ja nyt se tuli yllätyksenä lahjaksi! Täytyy sanoa, että ihan tyytyväinen tuotteeseen olen näin muutaman käyttökerran jälkeen. Tuossa on vielä tuo suoja, mikä on hyvä jos harjaa esimerkiksi laukun pohjalla kantaa mukana!

IMG_2113 (2)
IMG_2127 (2)
IMG_2128 (2)

Sain murulta täysin yllätyksenä tälläisen söpön kaulakorun!

IMG_2116 (2)


Ihanalta ystävältäni tuli kaikki Frendien tuottikset! Voin sanoa, että paljon on jo tullut katseltua vaikka kaikki jaksot on nähty moneen kertaan. On se vaan niin hyvä!

IMG_2125 (2)


Pitkään on ostoslistallani ollut tallentava digiboksi. Varmasti jo siitä asti kun tähän kämppään on tullut muutettua eli kohta kaksi vuotta sitten. En ole niiden kalliin hinnan takia raaskinut kyseistä laitetta itse hommata, koska on tullut pärjättyä ilmankin. Nyt sellainen kuitenkin tuli lahjaksi ja onhan sille jo parin päivän aikana tullut nauhoteltua juttuja! 

IMG_2134 (2)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)