2.7.2015

Culottesit

Meikäläinen on saanut jonkun kesäflunssan ja olo on kyllä kieltämättä sen mukanen. Toivottavasti alkais jo huomenna helpottamaan eikä nousisi kuume. Ärsyttää olla lomalla kipeenä, varsinkin kun ilmat on noin hyvät ja itsellä on miljoona asiaa hoidettavana. Sormet ristissä vaan.

Näissä kuvissa näkyy ne mun uudet 15 euron housut Lindexin aleista. Ite tykkään näistä niin paljon ja on muuten mukavat päällä! Mutta nyt ei tahdo aivot oikein pelittää ja pakko raahautua vielä ennen petiin pääsyä koiran kanssa ulos. Olisi kiva kuulla mitä te tykkäätte pöksyistä ja asusta muutenkin. :-)

IMG_7668a
IMG_7685aIMG_7692a
IMG_7669a
IMG_7677a
paita ja housut Lindex
laukku Mango
aurinkolasit Monki
kengät Vagabond

8 kommenttia:

 1. I H A N A T ! Ei muuta...<3 huh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itse ihanuus <3<3 :)

   Poista
 2. Tollaset housut mäki tarvisin!! Ja noitä oon kattonutkin joskus, mut sellasena laiskana päivänä, kun ei jaksanut sovittaa ja nyt joku päivä just tuskastelin, kun tollaset sopis niin hyvin kaikkeen! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyl iha huiput! Menee hyvin viel vaik alku syksylläki! Toi on inhottavaa kun on tommosia päiviä ettei vaa jaksa mennä sovittamaan ja sit kun jaksais, ei sitä sovitettavaa enää ookkaa :/ Mulle käy niin usein noin et pitäs varmaa alkaa vaan ryhdistäytyy ja sovittaa vaikka olis kuinka laiska :D Etköhän sä jostain tämmöset housut vielä löydä! :)

   Poista
 3. Cool tee & sunglasses!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)