29.5.2015

Tuulitukka ja silleen

Viikonlopun alkua vaan kaikille! Itsellä on pitkästä aikaa jopa viikonloppu vapaana, mutta huomenna ja sunnuntaina on tiedossa ahkeraa pääsykokeisiin lukemista. Toivottavasti ilmat sallisi myös ulkona lukemisen, ettei tuu ihan vaan sisällä kyhjötettyä. Nää on tosiaan viimoset vapaat ennen koetta - APUA. Tästä syystä tänään oonkin vaan ottanut rennosti (=tuijottanut Netflixiä) ja käytiin tässä illalla vielä Jumbossa, mutta eipä sieltä mitään kumminkaan löytynyt. :( Ja asiasta toiseen, tiistaina oli jopa jo niin lämmin päivällä (myös tälle vilukissalle), että uskaltauduin ohuemmalla takilla ja ilman huivia ulos! Kyllä se kesä sieltä pikku hiljaa tulee :) 

IMG_7186a
IMG_7195a
IMG_7191a
IMG_7188a
tekonahkatakki ja farkut H&M
toppi Bik Bok
laukku Mango
aurinkolasit Cubus
kengät Nelly

2 kommenttia:

  1. Ihana kaunis sinä!!<3 Minen ymmärrä miksi minun bloggeriin ei päivity sun postaukset vaikka olen jo kauan sit alkanu lukijaksi! Ny alko oikee häiritseen !!! Huomenna selvitän asian lopullisesti ku pääsen koneelle. Harmittaa kun sun ihana blogi menee multa ihan ohi. Yhyyy!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Paula!!!<3 Mitää, ompa kummallista!! Toivottavasti löytyy ongelma ja kerro, jos voin jotenkin auttaa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)