24.5.2015

Latest purchases

Sunnuntaita vaan kaikille tasapuolisesti :) Itelläni päivä on mennyt töissä ja tässä iltasella käytiin Waldon kanssa koirapuistossa. Nyt meinaan ottaa vaan rennosti (vaikka pitäisi lukea niihin pääsykokeisiin) ja mennä ajoissa nukkumaan, jotta jaksaa taas huomenna lähteä töihin. Tiistai onneksi sitten vapaana ja saapa pyhittää taas päivän hoidettaville asioille ja sille lukemiselle. Jes...

Sitten asiasta toiseen: eli tämän postauksen aiheeseen. Tuntuu teistä koskaan siltä, että etteihän tässä ole viime aikoina oikeastaan tullut shoppailtua, kunnes alkaa kunnolla miettimään ja huomaakin ostaneensa vaikka mitä? Tästä innostuneena pidin kirjaa koko huhtikuun mun ostoksista ja yllättävän paljon on tullut uusia ihanuuksia hankittua. Osa uutuuksista on täälläkin jo vilahtanut (klik -> rikotut nilkkapituiset farkutpieni valkoinen laukkuparit kirppislöydöt), mutta osa ei ja näitä nyt vilautan teille. Mukaan eksyi myös muutama toukokuun hankinta, joita en malttanut olla esittelemättä!

IMG_6984a
Teknisesti ostin tämän mekon kyllä nyt toukokuussa, mutten malttanut jättää tätä esittelemättä! Tämän ihanan valkoisen mekon bongasin eräästä blogista ja tämän nähtyä se oli pakko saada myös omaan vaatekaappiin. Kaikki on täydellistä: valkoinen väri, naruolkaimet ja avonaisuus selässä. Viime viikolla Vilassa sai klubilaiset hieman alennusta ja eikä mekolle jäänyt edes paljoa hintaa. Nyt vaan se kesä tänne ja heti!

IMG_6936a_edited-2
Olen haaveillut jo jonkin aikaa valkoisista korkokengistä, juuri tälläisistä hieman massiivimmista. Vagabondillahan näitä on vaikka millä mitalla, mutta valitsin nyt testiin Dinskon version halvemman hinnan takia. Ja onhan nämäkin nyt upeat ja mukavat jalassa. Joku päivä yhdistän nämä vielä joihinkin sukkiin...

IMG_6932a
Myös treenivaatevarastoa on tullut päiviteltyä. Ennen näitä housuja, omistin vaan perus mustia trikoita. Haaveilen edelleen jostain todella räväköistä pöksyistä, mutta tällä hetkellä nämä on ihan loistavat! Ja myöskään nämä Gina Tricotin housut eivät maksaneet muutamaa kymppiä enempää (verrattuna esim. Niken housut) ja toivon, että olisivat ainakin melkein yhtä kestävät.

IMG_6931aaa_edited-1
Olen aina jotenkin vieroksunut treenitoppeja. Ne on yleensä todella vartalonmyötäisiä ja itseäni se kammoksuttaa, koska onhan itsellä kieltämättä hieman pyöreyttä keskivartalossa (kesäkuntoon 2020 :D). Mutta nämä H&M topit veivät mun sydämen ja kuten näkyy, oli kummatkin värit ostettava. Maksohan nämä vaan kympin kappale!

IMG_7012aa
Urheiluliivejä ei ole koskaan liikaa! Itse tykkään käyttää liivejä myös töissä, jossa liikun paljon ja näin ollen on paljon mukavampaa eikä tarvitse vähän väliä olla nostelemassa olkaimia. Nämä kahdet liivit ovat olleet itselleni oikein hyvät vaikka vain H&M laatua ovatkin. Etenkin nuo harmaat pinkeillä ristiinmenevillä olkaimilla ovat olleet kovassa käytössä!


Mitäs tykkäsitte tämän tyyppisesti postauksesta? Jatkossa lisää vai ei todellakaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)