2.5.2015

Summer inspirations

Kesä alkaa jo pikku hiljaa lähentyä (ainakin toivonmukaan) ja sen kunniaksi olisi aika vähän katsastella mitä mä haluan (tai haluaisin, jos oisin rikas) kesäpukeutumiselta tänä vuonna. Pääsääntöisesti värejä ja eri kuoseja, sporttisuutta ja puhdasta valkoista. Ensisijaisesti ehkä täytyisi hankkia mekkoja ja jumpsuitteja vaikka ehkä enemmän tykkään käyttää housuja tai shortseja. Myin nimittäin melkein kaikki mekkoni viime vuonna pois ja ihan muutama on vaan jäljellä eikä mikään oo tommonen kiva värikäs yksilö. Toisekseen kaikki Adidaksen jutut jotenkin iskee tällä hetkellä ja kovaa!

Tässä nyt muutamia juttuja mun haavelistalta. Olisi kiva kuulla, mitä teidän listalla on? :)

Summer inspiration part I
Valkoiset sandaalit ovat olleet edelliskesästä jo ostoslistalla heti mustien oston jälkeen. Nyt mulla odottelee yksi lahjakortti käyttöä joten eiköhän ne valkoisetkin pian kotiudu odottamaan kesää.

Adidaksen kello on vaan rakkautta. Tarviiko sanoa enää mitään muuta?

Jonkinlainen värikäs kimono olisi myös kiva lisä kesävaatetukseen.

Adidaksen jumppakassikin tai melkeen mikä vaan jumppakassi olisi tarpeen, niin salille kun vapaa-ajalle käyttöön. Tämä yksilö on vaan aikas kiva.

Ja nämä Adidaksen sukat! Ah. Oon jotenkin tykästynyt tosi paljon sukat+kenkäyhdistelmään. Josko sellainen nähtäisiin täällä blogissakin joskus... 

Leviksen shortsit olisi myös kiva löytää jostakin. Näyttää jokaisessa kuvassa mitä näkee niin niin hyvälle!

Summer inspiration part II

Tämmösset sandaalitkin on kummitellut mielessä jo vuoden. Niiden ostoa olen miettinyt sen takia etten korkokenkiä kauheesti tykkää käyttää (tai siis osaa ja jaksa kävellä niillä :D).

Ja kukkalinjaa jatketaan, tällä kertaa jumpsuittina. Must have!

Yksi nahkatakki mulla jo vaatekaapissa roikkuu, mutta se on lyhyttä mallia ja tämmöinen joku pidempi ja rennompi olisi myös kiva.

Valkoinen kauluspaita sopisi niin moneen asuun. Tälläisenkin etsiminen on turhauttavaa kun tuntuu, ettei mikään sovi omalle kropalle täydellisesti...

Niken Air Force 1:it olisivat täylliset valkoiset popot omaan kenkäkokoelmaan. Nää on vaan koko ajan loppu jokapaikassa.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä: leveälahkeiset housut! Näistä en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta jotenkin ne kutkuttelee takaraivossa. Ainakin sovittamaan tommosia johonkin on pakko päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)