20.5.2015

7x

IMG_6892a
Viime viikon herkkupäivän nameja. Ollaan Villen kanssa otettu käyttöön herkkupäiväkäytäntö eli vain kerran viikossa saa syödä herkkuja. Itsehän käytin myös tämän viikon herkkupäivän jo viime viikolla... hups. Nyt se ei ainakaan tunnu miltään ongelmalta. Oon korvannut makean himon hedelmillä ja ihan vaan sillä, että pyrkii syömään tasaisin välein.

IMG_7081A
Onni on puhdas, juuri siivottu koti, aurinko ja sen tuoma valo ja pieni piristävä vihreys. <3

IMG_6978a
Ostospostaus on jo melkein ready ja tässä vähän pilkahdusta siihen: täydellinen valkoinen kesämekko!

IMG_7066A
Viime vuonna kasvatin itse kirsikkatomaattia, paprikaa ja yrttejä. Tänä vuonna oli ihan pakko käydä hakemassa sama tomaatin taimi, koska se menestyi niin hyvin ja tuotti paljon satoa! Ja olihan ne paljon paremman makuisia kun kaupasta ostetut. Mukaan sattui myös taimi minttua, jossa on muuten todella isot lehdet. Alkoi kieltämättä hitusen tehdä mieli mojitoja...

IMG_6886a
Erään viikon sapuskaa: nachoja, tacomausteella maustettua jauhelihaa, kurkkua, punasipulia, tomaattia, salsaa ja ranskankermaa. Ai että NAM!

IMG_7041a
<3<3<3

IMG_7073A
Parveke alkaa olla myös kesäkunnossa. Oon saanut sen siivottua (paitsi järkyttävän likaiset lasitukset) ja hankittua kukkiakin piristykseksi. Viime vuodesta oppineena: älä laita kukkia lattialle, ellet halua koiran tuhoavan niitä. Jotenka tämmönen pääty amppeliin roikkumaan. Toivotaan, että se kasvaa tooosi isoksi. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)