8.6.2015

DIY: Kengistä kun uudet

Tällä kertaa olisi luvassa diy-postaus! Oon pohtinut tätä koko Adidaksen Superstar-kenkävillitystä ja päätin, etten kenkiä hanki. Ainakaan uutena. Viikko sitten kirpparikierroksella täällä Järvenpäässä iskin silmäni juuri oikean kokoisiin Adduihin. Ne oli tosiaan todella huonossa kunnossa: likaiset (ulkoa, että sisältä), mustia ja keltaisia tahroja siellä sun täällä ja noh muutenkin todella kovassa käytössä olleet. Muistin lukeneeni jostain, että ne saattaisi saada pelastettua, mutten nopealla puhelimen selauksella löytänyt kyseistä postausta mistään. Jätin kengät hankkimatta vaikka ne maksokin vaan vitosen, koska ajattelin, että ne sitten jää vaan pyörimään kaapin perukoille. Kotiin päästyä se postaus tietty löytyi ja kengät oli sielä kirpparilla. Ville ihanana poikaystävänä kävi seuraavana päivänä ne mulle hakemassa ja viime viikonloppuna nää tuli tuunattua uuteen uskoon. Nyt niitä kehtaa jopa käyttää! Iso KIITOS Susannalle, TÄSTÄ postauksesta!! :-)

Kuvasta ei ihan nää sitä kuinka huonossa kunnossa kengät olivat, mutta jotain osviittaa se kuitenkin antaa. Olin kuvan otto hetkellä kerennyt jo vanhat kengännauhat heittää roskiin niiden karun kunnon takia. Ketään ei varmaan haittaa, ettei niitä nähnyt. :D
IMG_7272aa

Ja näin upeat niistä sai tolla Susannan ohjeella!!!
IMG_7301a

Loppujen lopuksi kengille tuli hintaa vajaa 30e ja puhdistusainetta ja maalia jäi vielä reilusti ylikin. Ei paha vai mitä? ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)