27.6.2015

Bluusseilemassa

Tänään oon vietellyt täysin rentoa päivää kotona, mikä on toisaalta ärsyttänyt, koska ulkona on ollut lämmin, aurinkokin on paistanut melkeen koko päivän ja mitä mä oon tehnyt? Ollut kotona, tuijotellut Netflixiä ja syönyt pannaria. Kai sen lauantai-illan näinkin voi viettää. Kohta lähdetään Waldon kanssa vielä iltakävelylle, mikä tulee mulle tarpeeseen, koska vatsa tuntuu yhdeltä isolta pallolta. :D 

Eilen käytiin Villen kanssa kiertämässä Bluussit vielä viimesen kerran läpi. Kyseessä on joka vuotinen tapahtuma täällä Järvenpäässä, johon kuuluu kojuja, musiikkia, ruokaa ja yleensä hyvä ilma. Tänä vuonna ilmat sattu olemaan aika kehnot ja sen huomasi myös ihmisten määrässä. Itse tein törkeen hyvän löydön Lindexin aleista! Nimittäin mustat siistimmät housut, joissa nilkat jää ihan paljaaksi ja vaan 15 eurolla! Ne tullaan varmasti näkemään myös täällä moneen kertaan. ;)

Ja sitten näihin hyvin epäonnistuneisiin kuviin. Kuvaushetkellä hiukset tuntui liimautuvan päähän kiinni tai heiluvan tuulen mukana joka suuntaan ja paita sai mut näyttämään jotenkin normaalia paksummalta. Joten voitte vaan kuvitella mikä fiilis oli näitä kuvia ottaessa... Onneksi edes pari hyvää kuvaa löytyi. Aina ei vaan voi voittaa. 

IMG_7593a
IMG_7607a
IMG_7616a
IMG_7605a
neule Gina Tricot
farkut Monki
aurinkolasit Cubus
kassi ja kengät Adidas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)