29.6.2015

9x

Aivan super kesäistä maanantaita! :) Me äsken Waldon kanssa kotiuduttiin mun papalta, jossa oltiin koko perheen voimin viettämässä tätä kesäistä päivää. Mukaan saatiin myös koirakamu Fifi ja meno olikin sen mukaista. Oltiin, nautittiin lämmöstä, juotiin kahvit ja syötiin äidin superhyvää raparperipiirakkaa ja naurettiin koirien menolle. Nyt oli pakko jo tulla kotiin pakkailemaan huomista Tallinnan risteilyä varten ja joudumpa ton koirankin vielä pestä, koska se lemuaa aivan hirveelle kaiken ruohikossa myllerryksen jälkeen. Kamera lähtee huomenna mukaan ja vaikka tällä hetkellä sadetta olisi luvattu niin toivotaan, että sää kaikesta huolimatta suosisi ja saisin kuviakin räpsittyä. Mutta nyt jatkamaan hommia, jotta pääsee joskus edes nukkumaan, kun joutuu laittamaan ihan herätyksenkin. Ja vielä tosi aikaiseksi. See you soon <3

IMG_7713a
Waldolla kerrankin happyface :) Muuten se näyttää aina niin surulliselta.

IMG_7449a
Juhannuskukkasia. Näitä oli pakko tuoda myös muutama kotiin tuomaan juhannusfiilistä :)

IMG_7353a
Kaupassa oli tarjouksessa Pirkan pakastekeksejä, joita oli pakko ostaa kokeiluun. Aivan sairaan hyviä tollasiksi pakastekekseiksi. Suosittelen!

IMG_7360a
Sataa, sataa ropisee...

IMG_7493a
Juhannuskukkasia ja mussiikkia. Nää Urbanearsin kuulokkeet on muuten ollut tosi hyvät! Pysyvät joka lenkkeillessäkin päässä toisin kun normaalit nappikuulokkeet, joita joutuu koko ajan olla asettelemassa takaisin korvaan.

IMG_7642a
Käytiin eilen hyvän ilman takia läheisessä puistossa kävelemässä ja syömässä kiskajätskit. Nämä "mäkkärimonumentit" koristavat meidän puistoa.

IMG_7428a
<3

IMG_7766a
Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä = <3

IMG_7751a
Kesäpäivän aurinkoa ja ruusuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)