6.4.2014

Viikko 14

Taas ois aika viikkopostauksen. Miten nää päivät vaa hurahtaakin niin äkkiä ohi? Kaikki jo varmasti tietää mikä on ollut tän viikon kohokohta. Nimittäin se pitkään odotettu muutto. Mulla oli vielä maanantai-iltana hieman vaikeat fiilikset, että oonkohan mä nyt tehnyt oikein ottamalla tän tulevan kämpän vastaan. Nyt kyllä viimestään on kaikki tommoset fiilikset poissa. On tää vaa niin parasta. Tänään oon kyllä harmikseni huomannut, että yläkerrassa on ainakin yksi koira. Sieltä on jo monta tuntia kuulunut haukuntaa ja ulvontaa, mikä ei voi jatkua enää huomenna tai milloinkaan. Tommonen möykkääminen ei mene mun kolmivuorotyön kanssa yhteen, joten myöhemmin täytyy mennä huomauttamaan asiasta yläkertalaisille. Muuten tää on ollut niin luksusta! Paitsi tässä kämpässä on huomattavasti viileämpi kun vanhassa, joten tämä vaatii vielä vähän totuttelua. Patterit täysille ja vaatetta vaan päälle niin eiköhän tää tästä. 

Tosiaankin alkuviikko on kulunut muuton ja kamojen purkamisen parissa. Tuli sitä jo keskiviikkona käytyä Ikeassakin hakemassa muutamat uudet jutut kuten eteiseen peili, kirjahyllyyn ovet ja koreja kylppärin kaappeihin, jotta saa tavarat siististi esiin. Muutamia juttua täytyy mennä vielä hakemaan, kunhan lompakko antaa taas periksi. Perjantaina pääsi tekemään jo jotain muutakin. Tuli käytyä salillakin viikon tauon jälkeen ja sen kyllä kieltämättä huomasi, ettei viikkoon ollut käynyt. Alkuillasta ystäväni tuli käymään kahvilla ja siiderillä (olipa outo yhdistelmä). Päästiin pitkästä aikaan vaihtamaan kuulumiset. Loppuilta ja seuraava päivä kului mukavasti muruseni kanssa.

Pakkailua vanhassa kämpässä / Auringonlaskua uuden kämpän keittiön ikkunasta. On tää niin jotenkin hohdokasta kun on ruokapöydän luona ikkuna. Tulee täysin uusi olemus kaikelle. / Kämppää :) / Oli pakko ruokakaupassa ostaa myös kukkia kotiin piristeeksi.

Perjantaiaamun naamaa yökkärissä / Salin jälkeistä välipalaa, nams! / Lauantaina tuli otettua parit asukuvatkit, joista löytyy lisää täältä! / Ja lauantai-illan kunniaksi tein kun teinkin sitä pannaria. Hieman on taas kokeilua kaiken tekemisen kanssa, kun on täysin uusi uuni taas. Tuli tosta ihan hyvää, mutta ehkä ensi kerralla siitä tulee sitten tosinamia ;) 

Tämä päivä on mennyt täällä sisällä. Ulkona on masentava sateinen ilma. Toisaalta täytyy varmaan päästä edes hetkeksi ulos täältä ulvonnasta. Nyt meen kumminkin touhuilemaan jotain muuta esimerkiksi selailemaan nettikauppoja, joidenka sivuja mulla on tässä samalla auki... Hups. 

Ps. Toimiiko teillä blogilista.fi vai onko mulla vaan jotain vikaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)