5.4.2014

Tuulee niin pirusti

Aurinkoa ja tuulta eli mukamas lämmin kevät sää. Ihan mälsää. Sais tulla jo paljon lämpimämmät ilmat ilman tätä kamalaa tuulta. En jaksa enää tätä hirveää kerrospukeutumista  ja samoja vaatteita. Tämäkin takki on nähty jo miljoona kertaa, mutta se vaan on lemppari tällä hetkellä ja tarpeeksi ohut, mutta kumminkin paksu tähän ilmaan. Pitäisi varmaan mennä takkiostoksille, jota muuten inhoan. Inhoan takkien ostamista. En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin se on vaan inhottavaa hommaa. Onko sielä muitakin joilla on sama fiilis asiasta? Vai oonko yksin tän kanssa? 

IMG_3117 (2)
IMG_3124 (2)
IMG_3136 (2)
IMG_3127 (2)
IMG_3139 (2)


Takki Nelly
Huivi ja aurinkolasit Lindex
Farkut Dr. Denim
Kengät Dinsko
Laukku River Island

Joka tapauksessa tänään on otettu rennosti. Nukuttiin pitkään murun kanssa ja syötiin täyttävä aamupala. Katsottiin illalla aloitettu leffa loppuun, jonka kanssa kävi vähän hassusti. Olin nauhottanut kyseisen leffan digiboksille ja nauhotus loppukin kesken. Kyllä ärsyttää. Loppu jäi sitten näkemättä. Vaikka kyseessä oli jo ennestäänkin nähty leffa niin siltikin tommonen ärsyttää. Mistä sitä vois tietää kun noita leffoja ja muita ohjelmia nauhottaa ettei ne ajat ookkaan sitten oikein? Tommonen pitäs olla kiellettyä. 

Nyt mä meinaan kumminkin mennä rentoutumaan, tehdä rentouttavan jalkakylvyn ja ehkä tehdä myös iltapalaksi pannaria ja vaan olla itseni kanssa. Superia lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. Anonyymi6/4/14 00:11

    Mä oon kans huomannut ettei takkeja tule kauheesti ostettua :D Pari sellasta lempparia löytyy ja that's it.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)