4.4.2014

Home Sweet Home

Nyt aletaan taas olla elävien kirjoissa täällä. Muutto on ohi ja kämppä näyttää jo tosi hyvältä! Pari juttua kuten makkariin kattolamppu pitää hankkia, mutta kaikki ajan kanssa. Oon niin tyytyväinen tähän kämppään. Niiiin paljon parempi kun edellinen. Parit viime päivät on aherrettu kunnolla ja sen on myös kropassa tuntenut. Oon voinut niin huonosti ja sekin pelkästään unenpuutteet vuoksi. Kyllä on vaan taas tajunnut kuinka tärkeää nukkuminen on. Nyt on pari yötä saatu nukuttua paremmin ja kyllä sen heti tuntee. Tänään siiis pääsee jo normaaliin elämään ja josko salillekin vihdoinkin kerkeisi ja jaksaisi mennä. Tänään on vuorossa enää vanhan kämpän avainten palautus, jonka jälkeen koko muuttorumba on ohi. Jes! Laittelen muutaman kuvan tästä uudesta kämpästä ja kuvia tulee varmasti myöhemmin vielä lisää kun saan tän kämpän joskus valmiiksi. Tai tuskin se ikinä on valmis.

IMG_3096 (2)
IMG_3074 (2)
IMG_3079 (2)
IMG_3085 (2)
IMG_3086 (2)
IMG_3093 (2)


Oon niin innoissani tän kämpän valoisuudesta, noista ikkunalaudoista, vaaleasta lattiasta ja yleensäkin koko kämpästä. On tää vaan niin paljon parempi! 

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/4/14 10:49

  Näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Uusi asunto näyttää tosi kauniilta ja ihanan valoisalta! :> Oispa kiva muuttaa itsekin! Seuraava muutto tosin on alkutalvesta Lontooseen. :P Toivotaan, että sieltä löytyy yhtä kiva koti kuin tämä meidän oma kaksio. Kämpänhaku siellä tuntuu/kuulostaa olevan tosi hankalaa vaan... :/

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin niin tykkään tästä! :) Toivottavasti löytyy kiva kämppä sieltä! Onnea etsintöihin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)