29.11.2013

Vapaiden viettoa

Vapaat puoli välissä ja onhan tässä tullut tehtyä juttuja. Illat on pyhitetty kotona olemiseen kynttilän valossa, koska ulkona alkaa olla aika kylmä. Eilen aamulla oli treffit ihanan ystäväni kanssa. Käytiin paikallisessa kahvilassa aamupalalla ja vaihdettiin kuulumiset. Tämän jälkeen tuli taas käytyä Ikeassa ja Jumbossa. Ikeasta lähti mukaan muutamia sisustusjuttuja, joista kuvia myöhemmin. Jumbosta yritin taas etsiä takkia, mutta tuloksetta. Miten yhden kivan takin etsiminen voi ollakin niin vaikeaa? Onneksi Nellyn Blackfriday alennukset pelasti ehkä mut! Tilaukseen lähti muutama takki, joista toivon edes yhden olevan hyvä. Kaikki näytti niin kivoilta, mutta se ei valitettavasti tarkota sitä, että ne näyttää kivoilta mun päällä :( Mutta toivossa on hyvä elää!

Tänään tuli nukuttua pitkään ja rauhassa syötyä aamupalaa. Sellainen rauhallinen aamu, toisin kun eilen kun vaatekriiseilyn takia meinasin myöhästyä ystäväni tapaamisesta. Kahden aikaan lähdin vasta liikkeelle. Kävin vanhemmillani moikkaamassa äitiäni ja niin söpöä pupua. Kahviteltiin ja juteltiin joululahjoista, joita käydään ensi viikolla ihmettelemässä lisää. Tämän jälkeen täytyi käydä ostamassa shampoo, koska olin mukamas ostanut shampoon, mutta tämä ostamani shampoo olikin hoitoaine.. Kyllä aamulla ihmettelin suihkussa, että ompa kumma kun tämä shampoo ei vaahtoa.. Ikinä ei pitäisi kiireellä käydä kaupassa!

Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä. Aurinko oli jo laskemassa, mutta onnistuttiin sentään muutama kuva nappaamaan. Ja pahoittelu tästä samasta takista, joka on jo aikaisemminkin ollut näissä kuvissa... Alkaa olla niin kylmä, etten uskalla enää muilla ohuemmilla takeilla lähteä ulos ennen kun löydän uuden tai uusia. 

IMG_1735 (2)

IMG_1732 (2)
Takki Vero Moda - Huivi Gina Tricot - Farkut Zara - Kengät Converse

IMG_1723 (2)

IMG_1724 (2)


Nyt voisin mennä lämmittämään glögiä tai teetä ja tonne murun kainaloon. Ihanat viikonlopun alut! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)