27.12.2014

My year - Part 1

Kuluva vuosi on pian ohi ja halusinkin kerätä hieman kohokohtia ylös. En voi tajuta, miten tämä vuosi on jo kohta ohi. Vastahan se alkoi... Tässäkin vuodessa on tapahtunut vaikka mitä! Suurimpia asioita ovat varmasti olleet muutto uuteen asuntoon ja Waldon hankkiminen. Tässä nyt kumminkin ensimmäinen osa - loput tulevat lähiaikoina :)

tammikuu
Tammikuussa: aloitin kuntosalilla käymisen pitkän harkinnan jälkeen, olen löhöillyt kotona katsoen läpi kaikki Frendien tuottikset, iloinnut auringonpaisteesta, syönyt terveellisemmin (tai ainakin yrittänyt), ostanut uudet treenikengät ja -vaatteita, palellut ulkona liian vähissä vaatteissa, leiponut, käynyt kahvilla vanhojen työkavereiden kanssa, iloinnut lumesta ja sen tuomasta valosta.

helmikuu2
Helmikuussa: olen viettänyt meidän 4-vuotispäivää, käynyt Ikeassa shoppailemassa, maannut kuumehouruissa sohvalla, nauttinut Villen tekemästä pizzasta, katsonut uutta Greyn anatomian kautta niin fiiliksissä, jaksanut käydä salilla treenailemassa heti aamusta, selaillut vanhoja lomakuvia, viettänyt siskon kanssa laatuaikaa shoppailemalla, ostanut lisää treenivaatteita motivaatioksi, viettänyt talviloman, saanut kukkia.

maaliskuu
Maaliskuussa: olen iloinnut auringosta ja lumettomuudesta, aloittanut muuttopakkaamisen, iloinnut ja odottanut niin paljon uuteen asuntoon pääsyä, shoppaillut vähän enemmänkin, herkutellut niin terveellisesti kun epäterveellisestikin, syönyt laskiaispullia, hankkinut uusia aurinkolaseja, löytänyt täydelliset boyfriendfarkut, tehnyt paljon yövuoroja, innostunut sormuksista, käyttänyt jo hameita ja mekkoja, tuhlannut töistä saadun Intersportin lahjakortin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)