17.12.2014

Keskiviikkohöpinää

IMG_5598a_edited-1
IMG_5635a
IMG_5596a
IMG_5623a
IMG_5618a_edited-1

Täytyy ihan myöntää, ettei parin viimeisen viikon aikana paljon ole blogi kiinnostanut. Kaipa siihen on vaikuttanut tuo pimeys ja masentava näky ulkona, ja siitä johtuva väsymys. Toisaalta ihan myös saamattomuus on tähän syynä. En kertakaikkisesti ole jaksanut avata konetta. Kamerakin on pysynyt visusti lipaston laatikossa eikä viime aikojen pukeutuminenkaan ole järin ihmeellistä ollut. Uusia juttuja on tullut hankittua, mutta siltikin päällä on yleensä vaan ekat farkut ja paksu neule, jotka kaapista käteen osuu. 

Joulukin saapuu koko ajan vaan nopeampaa ja onneksi olen ne vähäisetkin lahjat saanut ostettua. Ollaan sovittu aika monen kanssa, ettei osteta mitään vaan lähdetään sitten jossain vaiheessa yhdessä tekemään jotain kivaa. En myös itsekään ole oikein mitään toivonut. Vain paria lahjakorttia, jotta saisin uusia pyyhkeitä ostettua. :D Kaikki tarpeellinen ja haluamiset tulee itse heti ostettua, eikä säästettyä sitten joululahjatoiveisiin. Eiköhän joulussa ole kuitenkin tärkeintä yhdessäolo. Ja ruoka. Ja suklaa.

Oon hamstrannut kynttiläsomisteita parin viimeisen päivän aikana aikalailla. Tajusin, että kynttilöitä mulla on, muttei oikeestaan mitään missä niitä polttaa. Teinkin pari aivan loistavaa löytöä! Myös tuo ikkunalauta sai vihdoinkin jotain käyttöä eikä Waldonkaan tassut onneksi tonne asti sohvalta yllä.

2 kommenttia:

 1. Awww! Your dog is so cute!

  www.simplydavelyn.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw thanks! :) Really he's a monster :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)