21.11.2014

Lumiset kuulumiset

Kuusi yövuoroa takana ja sen on kyllä huomannut täällä blogissakin tälläisenä hiljaisuutena... Päivät on tosiaan mennyt kotosalla nukkuessa eikä vaan ole jaksanut konetta avata tai yrittää edes mitään kirjottamaan. Nyt kumminkin oon viikonlopun vapaana ja tarkoitus on käydä mm. kuvailemassa. Varsinkin kun luntakin tuolla tulee! Toivottavasti sitä on vielä aamulla maassa, että pääsee valosaan aikaan kuvaamaan. Waldokin sekosi tosta lumesta! Se juoksi päättömänä ja tunki naamaa hankeen :D Tässä pari fiilistelykuvaa tältä päivältä (ennen kun tota lunta oikeesti alko satamaan ja sataa muuten vieläkin). Nyt mä meen lämmittämään glögiä, laitan kynttilöitä palamaan ja paneudun kohta alkavaan posseen. 

IMG_5385a
IMG_5370a
IMG_5374a

Aivan ihanaa perjantain jatkoa! <3

8 kommenttia:

 1. oiii mikä ihana suloinen koiruliini<3 ja sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen mamman riiviö <3 hhihiii kiitti!! <3

   Poista
 2. voi ei mikä karvaparta <3 ihana :D ja rakastan tuota sun huivias!

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! :) meillekin tuli lunta ihan sikana nyt! leivoin pullaa kun tulin töistä kotiin ja kahdessakymmenessä minuutissa, mitä nyt en ulos kerennyt katsoa kun sitä taikinaa väänsin, kerkesi maa jo tulla ihan valkoiseksi <3 Ihana talvi on täällä!

  <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä! Poljettiin kimpassa vanhemmille noin 10 minuuttia ja oltiin oltu sisällä ehkä 20 minuuttia ja lunta oli vaan jo ihan joka puolella!! :D Toivotaan et pysyy maassa tuo lumi :) Ps. NAM PULLAA!

   Poista
  2. Ei se lumi sitten maassa pysynyt... :D ainakaan täällä meillä.

   Poista
  3. Joo ei täälläkään :(

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)