31.5.2014

Yllätysristeily

IMG_3827a
IMG_3829a
IMG_3833aIMG_3826a
IMG_3836a
IMG_3839a
IMG_3844a
IMG_3867a
IMG_3856aIMG_3869a

Maanantaina tuli tehtyä vähän äkkilähdön tapainen Viron reissu. Olin edellisellä viikolla käymässä vanhemmillani ja iskä kertoi hänellä olevan kaksi halpaa risteilylippua, jotka menee kuun lopussa vanhaksi. Piti aluksi lähteä Villen kanssa reissuun, mutta tämäpä sitten huomasi passinsa olevan vanha. Eipä se mitään: ihana ystäväni lähti mukaan! Miten just sattukin olemaan samaan aikaan vapaa päivä? 

Ilma oli mitä parhain! Nyt kun kattoo ulos, ei uskoisi, että vaan noin viikko sitten oli ns. kunnon kesä. Vaikka aamulla olikin tosi aikanen herätys, mitä ei yhtään auttanut myöhään edellisenä iltana tullut Suomen lätkämatsi, jaksettiin siltikin koko päivä kierrellä ympäriinsä. Yleensä kun mä oon laivoilla mennyt, ei sielä mitään ohjelmaa ole kunnolla ollut. Aamulla mentäessä oli jopa bingoa ja karaokea ja illalla myös karaokea. Maihin päästyä päätettiin aluksi lähteä käymään shoppailukierroksella. Se on hyvin jännää, miten paljon sellaisia kauppoja Virossa on, mitä täällä ei ole. Itse ostin vaan hameen, mutta se on sitäkin täydellisempi ja ollut ostoslistalla ikuisuuden! Harmittaa niin paljon, ettei samasta hameesta ollut yhtä kivaa kukkakuosia enää omassa koossa jäljellä. :(

Shoppailukierroksen jälkeen nälkä yllätti ja käytiin Amarillossa vetäsemässä hampparit nassuun. Jatkettiin tän jälkeen matkaa vanhaan kaupunkiin. Käytiin aukiolla siidereillä vilvottelemassa, kun aurinko paahtoi kuumana. Sain ystäväni raahattua näköalapaikalle, jonne piti kävellä ainakin miljoona rappusta. Tämän jälkeen aikaa oli aika vähän jäljellä ja suunnattiin vielä kauppaan hakemaan jotain pientä evästä ja tottakai superalkoon... Hehe. Pari viinipulloa lähtiä mukaan, ei muuta. 

Reissu oli ihan huippu kaikinpuolin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)