6.5.2014

Kotijuttuja

Kuusi yövuoroa takana, mikä urakka se taas oli ja nytkin vaan huominen vapaata. Täytyy ottaa kyllä kaikki ilo irti ja kyllä sitä on tänäänkin jo otettu! Olin suunnitellut hakevani läheisestä Siwasta eilen tulleen paketin, kun pääsen töistä ja tulla suoraan kotiin siivoamaan kämppä, jonka jälkeen olisin vaan loikoillut sohvalla katsoen nauhotuksia ja tekemättä mitään. Suunnitelmat vähän vaihtuikin junamatkalla kotiin. Päätettiinkin äidin ja siskon kanssa lähteä Ikeaan. Itselläni on edelleenkin muutamia hankittavia juttuja tänne ei enää niin uuteen kotiin, joten Ikea reissu tuli hyvään aikaan. Mukaan lähti punottuja pieniä koreja meikkien ym sellaisten tyttöjen juttujen järjestelyyn, muutama muistilehtiö (alan olla aika kypsä kirjoittamaan ostoslistaa puhelimeen) ja kattolamppu makuuhuoneeseen. Tähän asti makkarissa on eletty Kodin1:stä ostetulla M-lampulla ja voin sanoa, että pikku hiljaa on alkanut tän kuukauden aikana tympimään. Lamppu ei ole kyllä edelleenkään katossa, koska multa puuttuu joku osa ja iskä sanoi toimittavansa tän osan viimeistään huomenna mulle. (Y)

Kotimatkalla poikettiin vielä kukkakaupassa. Olen jo jonkin aikaan haaveillut alkavani itse kasvattaa jotain. Aikaisemmin oon vain yrttejä kasvatellut, mutta nyt halusin jotain isompaa. Toki laitan myös yrttejä tulemaan, kunhan saan ruukkuja hankittua lisää. Kukkakaupasta lähti mukaan kirsikkatomaatin ja punaisen paprikan taimet. Oonkin iltapäivällä lueskellut niiden hoidosta ja toivon suuresti onnistuvani tässä! Äiti oli myös viime viikonloppuna ostanut minulle mansikka-amppelin, joka alkaa jo pikku hiljaa tekemään mansikkaa. HURJAA! Toivottakaa kaikki nyt kovasti onnea mulle, kun koitan olla oikea viherpeukalo ja saada satoa aikaiseksi! ;-)

Ja tosiaan viimeisenä muttei vähäisimpänä: se paketti, jonka hain oli Ellokselta tilaamani päiväpeitto. Edellisen päiväpeiton myin pois ja nyt oli aika hankkia uusi. Sain mukavan tarjouksen Ellokselta, jolloin mietin että tämän halvemmalla tuskin tulen saamaan tätä. Aina tälläisiä tilatessa tulee mietittyä, että mitä jos se ei olekaan hyvä ja sitten joutuu käymään sen vaivan läpi että tulostelee niitä palautuslappuja (eli ravaan vanhemmillani tulostamassa) ja vien niitä paketteja takaisin postiin tai johonkin muuhun vastaavaan. Onnekseni tilaamani hyvät arvostelut saanut päiväpeitto oli hyvä! Ainut miinus on, ettei se mahdu pesukoneeseeni, mikä on aika iso ongelma peiton värin takia. Ehkä tästäkin selvitään. Vielä sänky kaipaa koristetyynyjä, mutta kaikki aikanaan. :)

IMG_3546a
IMG_3555a_edited-1IMG_3547a
IMG_3552a

Ootteko te innostunut kasvattamaan itse yrttejä tai kasviksia? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)