5.4.2017

Uusi koti

livingroom
flowers
picture
waldo1

Instagramin puolelta on jo voinut huomata, että me muutettiin viikko sitten kymmenen neliötä isompaan kaksioon! Tämä helmi löytyi samasta talosta ja vieläpä jopa samasta kerroksesta, joten muutto ei paljoa vaatinut. Kaksio on juuri rempattu, varsinkin keittiö on täysin uusi kodinkoneitaan myöten. Tavarat alkaa olla jo paikoillaan, mutta esimerkiksi olohuoneen uutta mattoa en ole uskaltanut vielä laittaa paikoilleen, koska Kaapo ja hänen 5 kuukauden ikä, joka valitettavasti tarkoittaa vielä sisälle hätien tekoa. Asunto on myös todella paljon valoisampi, mikä on iso plussa. Vanha yksiö tuntui joltain mökkeröltä, minne ei ikinä paistanut aurinko. Kaapo ja Waldo on myös hyvin kotiutuneet uuteen kotiin, vaikka aluksi Kaapolla oli hieman totutteluvaikeuksia. Waldo on jo konkari näissä muuttoasioissa, joten hän oli heti kun kotonaan. Kyllä täällä on vaan meidän parempi olla. :)

4 kommenttia:

 1. Voi mikä suloinen koiruus teillä siellä onkaan ♥ Teillä kävi hyvä tuuri uuden asunnon kanssa ja muutto varmasti kävi helposti :) Uus koti näyttää kyllä tosi kivalta, tuo taulu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me ollaankin viihdytty täällä tosi hyvin :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen asunto! :) Asunnon valoisuus on yllättävän tärkeä juttu. Mun edellisessä kämpässä oli yksi (!!) ikkuna, joten se oli tosi pimeä. Nykyisessä asunnossa on sen sijaan tosi isot ikkunat, mikä on ihanaa. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Täysin totta! Mulla vanhassa oli yksi aika isokin ikkuna, mutta se sijaitsi just niin ettei sinne esim. aurinko paistanut ollenkaa ja isot puut peitti kaiken. :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)