2.6.2016

My summer essentials

P6020007a
Kesä on vihdoinkin saapunut ja ulkona hellelukemat paukkuu. Meikälaiselle henkilökohtaisesti on ehkä liiankin kuuma ja koska rusketun todella huonosti, en jaksa edes vaan makoilla ulkona. Mutta koska kesä on täällä ja aina kesän aikaan hehkutetaan luonnollisuutta ja varsinkin helppoutta, ajattelin listata pari omaa luottotuotetta kesää varten.

NYX Soft Matte Lip Cream on erinomainen ja helposti levitettävä huulivoide. Itse olen täysin rakastunut sävyyn 19 Cannes. Niin helppo saada lookkiin jotain pientä piristystä. Nämä NYXin huulivoiteet on todella helppo levittää eivätkä kuivata huulia. Täydellisiä kesään!

Versace Versense hajuvesi on kuulunut omaan kosmetiikkavalikomaan jo vuosia. Hajuveden raikas tuoksu on omaan nenään juuri sopiva. Ostin juuri uuden pullon tätä luottotuoksua ja sain mukana tällaisen minipullon, mikä kulkee myös todella näppärästi mukana.

Lindexin kissamaiset aurinkolasit trendikkäällä kuvioinnilla ovat must hankinta kesää varten. Täytyy myöntää, että bongasin nämä lasit yhdellä toisella bloggaalla ja rakastuin niihin niin paljon, että samanlaiset oli käytävä hakemassa. Enkä ole muuten katunut - sopivat asuun kun asuun.

Onko teillä joitain luottotuotteita kesää varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)