3.10.2017

Mitä mulle kuuluu?

instalately2

En oikeen tiiä, että mistä alottaisin. Kesä tuli ja meni. Syksy on vahvasti saapunut luoksemme, jonka huomaa ja kuulee tälläkin hetkellä sateenropinasta ikkunoita vasten. Viimeiseen kolmeen kuukauteen on kuulunut melkoisesti kaikkea. Kesäopinnot ja -projekti valmistui, Game of Thronesin uusin kausi tuli katsottua, ihka ensimmäiset söpöt Minna Parikat hankittua ja toinen kesälomapätkä vietettyä. Kaaposta on kasvanut iso poika sen pienen pennun sijaan ja hän tulee ihanasti toimeen isoveljen Waldon kanssa.

Nopeasti kuitenkin alkoi taas jo syksyn opinnot. Montaa kurssia mulla ei tälle syksylle ole, mutta tuntuu, että tekemistä on siltikin paljon. Opinnoissa olen suunnannut mielenkiinnon pikku hiljaa jo kohti opinnäytetyötä, jonka tekemisen aloittaminen ajottuisi suunnitellusti heti vuoden vaihteeseen. Rima on korkealla koskien yrityksiä, joihin haluaisin opinnäytetyöni tehdä. Se jää nähtäväksi, mistä työn aiheen lopullisesti nappaan.

Viime viikonloppuna kävin täällä Jyväskylässä ensimmäistä kertaa järjestetyillä Hygge-messuilla, joita olin myös itse tekemässä markkinoinnin osalta. Voidaan siis todeta, että viimeiset muutama viikko on pyörinyt vahvasti kyseisten messujen ympärillä. Hygge sitä ja hygge tätä. Messut oli musta onnistuneet niin saatujen näytteilleasettajien kuin tunnelman luomisen osalta. Nyt kuitenkin voi pikku hiljaa jo keskittää tekemisen 100 % muuhun.

Jotenki tuntuu, että koko vuosi on tähän asti ollut aika rankka. Lopputalvi ja kevät oli opintojen suhteen rankkaa, johon lisää sitten vielä työt ja pienen koiranpennun. Kesälläkin tein opintoja ja tietenkin töitä, jonka vuoksi töistä kertyneet lomat menikin aika pitkälti koulutöihin. Eli mitään kunnon lomaa en oo päässyt vähään aikaan viettämään. Nyt kun koulu alkoi elokuun lopulla, tuntui musta jo parin viikon jälkeen, että ei herrajumala, miten mä tuun jaksamaan? Nyt ollaan kuitenkin jo kohta lukukauden puolivälissä, että eiköhän tästä selvitä. Pitää vaan antaa itsellensä aikaa levätä ja muistaa, että kyllä asioilla on tapana järjestyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)