20.4.2016

Marble plugs

P4180016a
P4180004a
P4180018a
Happy Plugs - In-Ear Carrara Marble

Musiikin kuuntelu on mulle joka päivästä. Sitä tulee kuunneltua niin kotona, bussimatkoilla tai koiran kanssa ulkona. Jokunen aika sitten mun nappikuulokkeet hajosivat ja jäljelle jäivät vaan ne isot Urbanearsit, joita ei nyt joka tilanteessa jaksaisi kantaa mukana. Tuli siis aika hommata uudet nappikuulokkeet. Mulle tuli heti jostain mielen perukoista muistiin Happy Plugs-merkki ja pakkohan heidän nettisivuja oli mennä tutkimaan. Arvatkaa vaan olinko heti myyty näille kuulokkeille, joissa on ruusukultaisia ja marmorisia yksityiskohtia! En muita edes alkanut enää sen koommin katsomaan, vaan laitoin kuulokkeet melkein samantien tilaukseen. Nämä olivat samalla vähän niinkuin synttärilahja itselleni. Ja onhan noi nyt aika nätit, vai mitä? ;-)

2 kommenttia:

  1. Ooooh, ovat kyllä, oot ihan oikeassa :) Mua harmittaa usein se, ettei kaunista ja toimivaa tunnu saavan samassa paketissa. Prisman sysirumat kympin napit toimivat vuosienkin päästä, mutta auta armias kun ostat jotkut makeet napit joita kehtaa esitellä, niin ri, kosketushäiriötä siellä ja täällä :( Toivottavasti nuo herkut kestävät pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin nyt parin päivän käytön jälkeen nää on toiminut kun unelma! :) Toivon tosiaan, että nää kestää pidempään kun parisen viikkoa tai kuukautta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)