21.1.2016

My (wednes)day

5.15. Herätyskello soi ja hätkähdyn siihen, että koira nukkuu ihan kiinni mussa. Nappaan puhelimen yöpöydältä ja hoidan aamun pakolliset somen selailut läpi. Ville on myös pistäny viestiä, ettei hän ole saanut kunnolla nukuttua. Empä ole minäkään...

5.20. Pakko vaan nousta ylös sängystä ja suunnata aamupesuille.

5.35. Koira kainaloon, vaatteet kummallekki päälle ja ulos. Mittari näyttää -27 C, hurr.

5.50. Takasin sisällä ja nyt aamupalan kimppuun. Rytmin vaihuttua aamupainoitteiseksi on ollu tosi vaikeeta saada syötyä näin aikasin aamulla, joten aamupala jää pieneksi. Lataan myös kahvinkeittimen valmiiksi ja laitan samalla Netflixistä jakson Gleetä taustalle pyörimään.

P1200035a

6.05. Seuraavaksi meikkaamaan.

6.20. Istahdan vielä hetkeksi sohvalle miettimään pystyiskö syödä vielä jotain. Katon samalla sitä Gleen jaksoa.

6.40. Pakko nousta ja tiskata aamupala-astiat. Napsautan samalla kahvinkeittimen päälle ja laitan mun muumitermarin täyteen kuumaa vettä, jotta se esilämpenee. Seuraavaksi vaatekaapin ovi auki. Mitähän sitä pukisi tänään päälle? Peruskamoillahan sitä mennään: mustat farkut ja eilen H&M:n paketista tullut ison muhkea pooloneule. Avaan hiukset ja katon, että miltä ne näyttää. Kiharsin ne illalla ja ne on edelleen kivasti vielä laineilla jee. Päätän kumminkin sujauttaa pipon päähän.

6.55. Kahvi termariin ja kamojen tsekkaus.

7.05. Ulkokamat päälle, Waldolle silityksiä ja ulos pysäkille. Jospa se bussi tänä aamuna tulisi...

7.15. Bussi vihdoinkin tulee ja pääsen nauttimaan mun aamukahvista.

7.40. Koululla ja suuntaan ensimmäisenä tyhjään pimeään luokkaan, jonka seurauksena laitan parille kaverille viestiä, että onko meillä varmasti täällä tunti.

8.00. - 11.15. Mulla oli taloushallinnon ja työelämän englannin tunnit.

11.15. Nopea lounas koulun ruokalassa muutaman kaverin kanssa. Mulla mukamas oli super nälkä, mutta tiukkaa teki syödä lautanen tyhjäksi.

11.30. Kirjastoon ettimään johtajuuden kirjoja ja löysinkin jopa kaksi järkevää! Näillä pääsen alkuun.

12.05. Kurkkaan kelloa ja mun bussin pitäisi tulla nyt pysäkille. Nopeasti vaatteet päälle ja ulos. Kävi onneksi tuuri, että bussi tuli myöhässä, joten kerkesin siihen!

12.40. Bussimatka tuntui kestävän ikuisuuden, mutta vihdoinkin kotona ja ei muuta kun takas ulos koiran kanssa.

13.00. Alan tekemään elämäni ensimmäistä videohaastattelua. Muutenkin pelkkä videoiden kuvaaminen omista höpinöistä on tuntunut jokseenkin omituiselta, mutta kun tohon joutu muutaman videon kuvaamaan, niin loppujen lopuksi se olikin kivaa. Peukku tommosille työhaastatteluille!

13.40. Haastattelu tehty ja nyt pidetään peukkuja, että pääsisin eteenpäin seuraavaan vaiheeseen. Käväsen koneella lukasemassa uudet postaukset ja teen tänään tulleet läksyt.

P1200022a

14.15. Alkaa olla taas nälkä, että eiku ruoka mikroon ja sohvalle Netflixin pariin.

16.00. Tunnin päästä pitää jo taas lähteä liikkeelle ja mulle on iskenyt tajuttoman väsynyt olotila eli makaan sängyllä voimattomana. Lähen kumminkin pitkän henkisen taistelun jälkeen Waldon kanssa ulos.

16.30. Viimeset vetkuilut ennen valmistautumista lähtöön.

17.00. Kamat päälle ja bussille.

17.30. Keskustassa ja lampsitaan luokkakaverin kanssa keskustassa sijaitsevaan suht uuteen keilahalliin, jossa odotellaan vielä loppu poppoo kasaan.

18.50. Keilailut keilattu ja täytyy kyl sanoa, että vaikka en meinannu millään jaksaa lähteä, oli se sen arvosta vaikka hävisinkin. Vielä nopea kauppareissu, jonka jälkeen pysäkille odottelemaan bussia. Onneksi kerkesin tähän aikasempaan eikä tarvitse puolta tuntia odottaa seuraavaa.

mixed

19.30. Kotona ja vihdoinkin pääsen suihkuun. Ensiksi kumminkin otan Waldon kotiin palaamisen vastaanoton vastaan, jonka jälkeen ruokin sen.

19.50. Huomasin kotimatkalla bussissa yhden loistavan työpaikkailmoituksen, johon oli pakko tulla näpyttelemään vielä hakemus. Kiitos Staffpointin valmiille hakemuspohjalleni!

20.20. Näpyttelin vielä tämän postauksen luonnoksen puhelimen muistiinpanojen avulla, jonka jälkeen laitoin koneen kiinni ja lampsin iltapalalle.

21.00. Eiköhän oo aika laittaa Netflix kiinni, tiskata tiskit ja suunnata hampipesulle.

21.10. Pääsin petiin ja oli pakko lisätä vielä yksi kerros vaatteita. En ymmärrä miten täällä kämpässä on näin kylmä vaikka patteri on täysillä?! Soitan myös Villelle vielä sen aikatauluista tänne tulemisen suhteen. Päädytään siihen, että sovitaan huomenna tarkemmin, kun tiedetään viimeisistä menoistamme.

21.20. Vielä nopea 5 minuutin somen selaus, sitten pää tyynyyn ja unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)