8.12.2015

B&W

PC030023a
PB300004a
PC020018a

Uus viikko alkoi eilen ja siitä lähtikin viimeinen viikko koulua käyntiin. Toki ensi viikon maanantaina on vielä yksi nettitentti ja esseen deadline, mutta sitten se on ohi! Mä en malta odottaa, että pääsen Järvenpäähän ja saan joulun kunnolla käyntiin. Oon virittäytynyt joulutunnelmaan kaivamalla aivan täydestä kellarikomerosta jouluvalot vaaterekin ympärille, askarrellut joulukortteja ja vaihtanut sohvan koristetyynyt jouluisempiin. En viitsi hirveästi kotiin laitella mitään joulujuttuja, koska oon koko joulun pois täältä niin en nää siinä mitään järkeä. Toisaalta en osaa vielä jotenkin asennoitua jouluun, kun itse joudun vielä tän viikon ahertamaan. Nytkin juon tässä aamu kahvia ja lueskelen vielä tän päivän tenttiin. Sitä ennen kumminkin koululle syömään jouluruokaa!

Ihanaa tiistaita kaikille. <3

2 kommenttia:

  1. Vähän samat fiilikset täällä joulun suhteen, ei tunnu kovin tarpeelliselta laittaa joulua kotiin kun on koko joulun poissa, eikä tässä ehdi oikein edes ajatella mitään jouluja kun on niin kiire koulun kanssa :D Tsemppiä loppurutistukseen, loma häämöttää jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Mut eiköhän se joulufiilis viimeistään sitte valtaa meistä jokaisen, kun koulut on saatu kasaan tältä vuodelta ja jos saataisiin vielä valkea joulukin :) Kiitos, samoin sulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)