27.12.2015

Aurinkopäiväkirja

Joulu on tosiaan nyt vietetty ja meillä se on mennyt rennoissa tunnelmissa, kuten myös mun snäpistä on voinut huomata. On syöty hyvin, koristeltu pipareita monta tuntia, availtu mieluisia lahjoja, kuunneltu joululauluja, ulkoiltu ja levätty. Ite oon huomannut, että selkeästi syksyn stressi on purkautunut pois ja aletaan pikku hiljaa olla jo valmiita tulevaan kevääseen. Syynä tähän voi olla myös noi hyvät ilmat. Mä en voi käsittää miten täällä on nyt tän puolentoista viikon aikana ollut useasti niin hyvä ilma! Viimeisen puolen vuoden aikana Jyväskylässä on aurinko pilkahtanut vain muutaman kerran. Aika varmasti nämä kerrat voidan laskea melkein yhden käden sormilla. Nytkin aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja eilen illalla saatiin myös pikkusen lunta. Me käytiin jo heti ihmettelemässä tota valkoista ihmettä ja Waldokin pyöri niin innoissaan siinä. Suunnitelmissa olisikin vielä valosan aikaan lähteä ulkoilemaan ton karvakuonon kanssa esimerkiksi koirapuistoon. 

Ite en räpsinyt paljoakaan kuvia joulusta vaan keskityin sen viettämiseen. Sitäkin enemmän mun puhelimeen on tallentunut lukuisia kuvia näistä ihmeellisistä valoilmiöistä, joista on nyt saatu nauttia. On se kummallista, miten tuolla ulkona vaan viihtyy paremmin, kun aurinko paistaa. Laittakaas vaatetta päälle ja lähtekää kans ulos nauttimaan tosta talvisesta säästä! <3

maisema2
maisema3
maisema5
maisema4
maisema7
maisema8
maisema6

2 kommenttia:

  1. On kyllä upeaa, kun aurinko paistaa! Nyt vielä, kun tänne eteläänkin tuli se sentti lunta, niin tuntuu melkein talvelta. :D Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plus tää kiva pikku pakkanen. <3 Kiitti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)