22.1.2015

Rankka vapaa päivä

Tulinpa nyt kertoilemaan vähän kuulumisia ruudun tältä puolelta. Tänään on ollut mitä hirvein olo. Koko yön on särkenyt päätä ja myös koko tämän päivän se on jatkunut. Välillä jo tuntuu helpottavan, mutta sitten se aina iskee takaisin. Ja mitkään särkylääkkeethän ei auta. Pää vaan tuntuu niin jumalattoman raskaalta. Toivottavasti en vaan olisi kipeäksi tulossa. :( Tänään oli tarkoitus lähteä käymään Helsingissä hieman ostoksilla, mutta se vaihtui tämän olon takia kunnon herkuttelukotipäivään. Sain mä sen verran käytyä ulkona, kun kävin raahaamassa palautuspaketin postiin. Sain alkuviikosta mun H&M paketin, jonka lähettämiseen heiltä meni taas ikuisuus. Mikäköhän siinä on, etten ikinä saa sitä pakettia tänne ajoissa? No joka tapauksesta pari kivaa juttua jäi mulle tänne, jotka tulee varmasti vilahtamaan jossain vaiheessa täällä bloginkin puolella. Nyt halusin hehkuttaa tota marmorista kynttilää, jonka löysin pari viikkoa sitten Itis reissulta. Olisin tilannut sen myös tuohon pakettiin, mutta se oli juuri kerennyt nettikaupasta loppumaan. Onneksi Itiksen myymälästä sitä löytyi <3

IMG_5924a
IMG_5927a

Nyt takas lepäilemään -->

2 kommenttia:

  1. Kumma juttu! Täällä ihan samaa vaivaa, eli päätä särkee ihan mielettömästi, mutta mistään särkylääkkeistä ei tunnu olevan apua. Niskan- ja selänhieronta taas tuntuu hieman helpottavan, mutta ei sekään pitkäkestoisesti, hmph. Ja tuosta H&M paketista tuli myös omakohtaisia kokemuksia mieleen, sillä olen ihmetellyt ihan samaa.. itselleni tuli Englannista saakka paketti nopeammin perille kuin H&M:stä, vaikka samana päivänä tilauksetkin pistetty menemään, kumma juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan sama täällä ton hieronnan kanssa! Mulla ei kyllä oikee tunnu siltäkään, että jostain niskajumista johtuisi. Todella kummallinen olo. Ja juttu. KUULE, mäkin tilasin tuon paketin jo 1. päivä ja vasta tällä viikolla tuli... Tuntuu, että muille tulee aina nopeammin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)