8.1.2015

My year - Part 4

Heippa, hengissä ollaan vaikka pari päivää sitte ei siltä tuntunut. Yövuorot on taas verottanut voimia, mutta nyt alko muutaman päivän vapaat ja aion nauttia niistä! Ollaan suuniteltu tekevämme Villen kanssa jotain hyvää ruokaa ja jos nyt vihdoinkin saisi aikaiseksi jotain asukuvia. Nyt on kumminkin viimeistä osaa tiedossa niistä edellisen vuoden tapahtumista - enjoy! :)

lokakuu
Lokakuussa: sain ihme diyinspiksen ja sain aikaiseksi verhot ja penkin päällisen, trimmautin Waldolta vauvakarvan kokonaan pois, testasin vihdoinkin banaanilettujen tekoa, nautin syksyn väriloistosta, tuskastelin päällä nukkuvaa Waldoa, kaipasin kesää, haaveilin lisärahasta shoppailuun, mietin kunnon talvikenkien ostoa, juhlin iskän pyöreitä vuosia.

marras
Marraskuussa: tuli kunnon lumi (hetkeksi), iloitsin kuinka onnellinen Waldo oli lumesta, ostin talvikengät, join hieman skumppaa, nautin jouluherkkuja ja muita herkkuja (tietty), nauroin räkänaurua Waldon hepuleille, testailin erilaisia kampauksia, juhlin äidin että siskon synttäreitä, kaivoin jouluvalot roikkumaan, fiilistelin tulevaa joulua, ihastelin lumisia maisemia, pähkäilin mom jeansien ostoa, nautin tuoreista kukista.

joulukuu
Joulukuussa: ostin paljon erilaisia kynttiläsomisteita, hankin ne vähäisetkin joululahjat suht ajoissa, muutin blogin nimen ja osoitteen, juhlin firman pikkujouluja, leivoin pullaa, nautin valkoisesta joulusta, söin paljon suklaata, myös Waldo sai osansa suklaasta, otin Netflixin uudelleen käyttöön, rentouduin joulun pyhinä, vietin rauhallisen uuden vuoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)